fashion show met ANNA NOOSHIN

Op zaterdag 16 september presenteert influencer Anna Nooshin onze herfst/winter 2017/18 fashion show in de Beurs van Berlage. In een inspirerende omgeving tonen wij de nieuwste trends en de mooiste materialen van het nieuwe seizoen.

Anna Nooshin is blogger, presentatrice, auteur en vooral een inspirerende modeliefhebber die alles weet te combineren: van trendy tot high street en casual. Voor de Bijenkorf selecteerde Anna alvast haar favorieten uit de designercollectie. Van een bijzondere zonnebril van Céline in doorzichtig blauw tot de glimmende Princetown loafers van Gucci. Shop hier de top picks van Anna Nooshin uit de designercollectie.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl