Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Aquanova

Met de stijlvolle en unieke badkameraccessoires van Aquanova maak je van jouw badkamer een échte eyecatcher waarin je maar al te graag tot rust komt. Creëer een sfeer waarin jij je thuis voelt.

Aquanova

136 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
136 artikelen

Aquanova bij de Bijenkorf

Laat je badkamer rust, comfort en ontspanning uitstralen met het brede assortiment van Aquanova. Van badmatten tot handdoeken en badkameraccessoires: kies voor een ontspannend en modern badkamerinterieur in volledig Aquanova design. Daarnaast zijn ook de badjassen van Aquanova verkrijgbaar bij de Bijenkorf, ontworpen voor dames en heren.

Baden en douchen met de badkameraccessoires van Aquanova

De badkameraccessoires van Aquanova maken ieder badkamerinterieur compleet. Dankzij de warme tinten van bruin en goud creëren de badkameraccessoires een echt gevoel van rijkdom en luxe. Aquanova ontwerpt handige badkameraccessoires zoals opbergschalen, opbergmanden, tissueboxen en handdoekhouders. De spiegels van Aquanova zijn niet alleen praktisch maar ook een stijlvol accessoire voor in de badkamer. In de Hammam-lijn van Aquanova tref je luxe zeepdispensers van marmer in verschillende tinten grijs. Daarnaast kun je ook kiezen voor een zeepdispensers van aardewerk of glas. Ook de tandenborstelhouders worden ontworpen van marmer en aardewerk.

Aquanova: luxe badkamerinterieurs

Aquanova is een familiebedrijf dat in 1948 werd opgericht met een grote verscheidenheid aan huishoudelijke artikelen en praktische apparaten. Vandaag de dag staat Aquanova bekend om de unieke producten voor in de badkamer met een focus op hoge kwaliteit en design. Het woonmerk brengt twee keer per jaar een nieuwe collectie uit met innovatieve en sterke concepten. Aquanova heeft als doel om een verscheidenheid aan stemmingen te creëren om iedereen thuis laten voelen in zijn eigen badkamer.