ARKK

ARKK Copenhagen ontwerpt innovatieve sneakers die het begrip “lifestyle sneaker” een nieuwe betekenis geven. Unieke materialen van hoogwaardige kwaliteit en een uiterst nauwkeurig oog voor detail leiden tot dé basis voor een moderne streetwear look.
  • Home
  • icon--arrow-micro-rightARKK

ARKK bij de Bijenkorf

ARKK staat bekend om de combinatie van streetwear en Nordic design. De premium sneakers van ARKK zijn voorzien van een innovatief design en hoge functionaliteit. Ontdek de sneakers voor dames en heren bij de Bijenkorf.

Sneakers van ARKK

Door de combinatie van wereldwijde streetwear-stijl met Scandinavisch vakmanschap en design, maakt ARKK Copenhagen comfortabele, veelzijdige lifestyle-sneakers voor dames en heren. De collectie damesschoenen van ARKK bestaat uit verschillende modellen, die verkrijgbaar zijn in allerlei kleuren. Het model Raven is een van de beste verkochte damessneakers van ARKK. Deze schoen heeft een alledaagse streetwear-stijl en is zeer licht in gewicht. In de collectie herenschoenen van ARKK is het Asymtrix model enorm populair. Deze sneaker is de perfecte combinatie tussen complexiteit en simplicity. De nieuwe Superior lijn bevat de Asymtrix sneaker met premium suède en mesh.