menu

ARKK

ARKK Copenhagen ontwerpt innovatieve sneakers die het begrip “lifestyle sneaker” een nieuwe betekenis geven. Het merk heeft zijn roots in de minimalistische Scandinavische design cultuur en dat komt duidelijk naar voren in de eenvoudige ontwerpen. Unieke materialen van hoogwaardige kwaliteit en een uiterst nauwkeurig oog voor detail leiden tot dé basis voor een moderne streetwear look.

ARKK

ARKK Copenhagen is opgericht door twee Deense vrienden met een passie voor sneakers en streetwear. Je herkent de sneakers aan het minimalistische design, een toonbeeld van Scandinavische mode: eenvoud en sportiviteit.

26 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Outlet
Filter & sorteer
  • 26 artikelen
26 van 26 gezien

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl