Armani

Het Italiaanse Armani biedt verfijnde, tijdloze kleding van hoge kwaliteit. Met verschillende labels als Emporio Armani en Giorgio Armani, heeft het wereldwijde modemerk een breed assortiment. Naast kleding kun je hier terecht voor luxe accessoires en cosmetica.

Armani

725 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Wonen
  • Outlet
Filter & sorteer
  • 725 artikelen
48 van 725 gezien

Armani bij de Bijenkorf

Giorgio Armani richtte in 1975 zijn gelijknamige modemerk op in Milaan. Armani is een Italiaans modehuis en staat symbool voor elegantie, luxe en tijdloze mode. Het merk onderscheid zich binnen de modewereld door damesmode, herenmode en kindermode te produceren binnen verschillende lijnen met een eigen identiteit. Armani staat voor zelfverzekerdheid en door Italiaans vakmanschap ontstaat elk seizoen weer een elegante collectie van mode en accessoires.

De mooiste Armani labels: EA7, Emporio Armani en Giorgrio Armani

Het modemerk Armani bestaat uit verschillende labels. Zo heeft de lijn Emporio Armani een kenmerkende sophisticated stijl met een clean look. De collectie bestaat uit alledaagse kleding en accessoires, waaronder T-shirts en polo’s met het arend logoprint en slank gesneden fits van overhemden en broeken. Emporio Armani is de lijn welke vooral op de jongere generatie is gericht, waardoor veel trendgevoelige items zijn terug te vinden in de collectie. Het zeer geliefde EA7 is een lijn welke tevens op de jonge doelgroep is gericht en waarbinnen sportieve sportswear en accessoires voor buitenshuis verkrijgbaar zijn. Giorgio Armani is de volwassenere lijn van het modemerk en ontwerpt met Italiaans vakmanschap sophisticated en luxe ontwerpen met een tijdloze stijl. Bij de Bijenkorf zijn hiervan veelal accessoires terug te vinden, waaronder zonnebrillen voor heren van Armani.

Ontdek luxe accessoires en fijne cosmetica voor dames en heren

Natuurlijk bestaat de collectie van Armani niet alleen uit confectie, maar ook zijn er ook diverse cosmetica en accessoires te vinden. Binnen de [damescollectie van Armani2 zijn verzorgingsproducten te vinden onder de Giorgio Armani Beauty lijn, waaronder geuren als Sì en Armani Privé. Ook voor heren zijn er producten te vinden voor de uiterlijke verzorging in de collectie herenmode van Armani. Waaronder de heerlijke en zeer geliefde parfums Acqua di Gio en Code. Natuurlijk kan het ook zijn dat je op zoek bent naar stijlvolle accessoires. In dat geval zijn er tal van luxe Armani sieraden voor dames en horloges voor heren van Armani verkrijgbaar in de online wereld van de Bijenkorf.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl