Winkels & Openingstijden
Klantenservice

MASTERCLASS ARMANI

28 februari 2020 t/m 12 december 2020

amsterdam

rotterdam

den haag

Giorgio Armani Beauty: 20 jaar onderscheidende beauty & elegantie

Masterclass Giorgio Armani Beauty

Giorgio Armani Beauty heeft een revolutie teweeggebracht in de beautywereld door vooruitstrevende formules te introduceren die backstage tot stand kwamen en bleef alle jaren voortdurend innoveren. Vanuit het geloof dat ‘jezelf zijn’ de ultieme vorm van elegantie is, blijft het voortdurend een doel om beautyproducten te ontwikkelen met eigenschappen als uitzonderlijke lichtheid, langhoudend, comfort en applicatie-gemak. Deze toewijding naar perfectie heeft een hoge standaard gezet, waardoor men er niet alleen mooier uitziet maar zich ook mooier voelt en nog belangrijker: het kan iedereen helpen zich meer zelfverzekerd te voelen.

Armani Beauty Online Masterclass met luxe sample box

Verwen jezelf vanuit huis met de Armani beauty online masterclass. Je ontvangt een luxe sample box met maar liefst 5 deluxe samples (ter waarde van 30,-). Tijdens deze masterclass ontdek je hoe je de perfecte Armani glow kunt creëren met de award-winning iconische foundations van Giorgio Armani Beauty.

Armani Beauty POP-UP – Masterclasses Rotterdam

Van 28 september t/m 4 oktober 2020 is er een Armani beauty pop-up in de Bijenkorf Rotterdam. Ontdek en ervaar tijdens een masterclass de iconische award-winning foundation van Armani Beauty. Tevens delen we de laatste beauty tips & tricks van dit moment voor jouw ultieme make-up routine. Er zijn maximaal 3 deelnemers dus lekker intiem!

Master your Armani glow

Deze masterclass is tijdelijk niet beschikbaar

Ontdek nu gedurende een exclusieve twee-uur durende Masterclass hoe je de perfecte Armani Glow in slechts 4 stappen kunt creëren met de Luminous Silk Foundation, de award-winning en iconische foundation van Giorgio Armani Beauty. Deze Masterclass is zowel voor beginners als gevorderden te volgen. De kosten voor deze 120 minuten durende Masterclass bedragen € 60,00 per persoon en deze zijn na afloop volledig inwisselbaar tegen Giorgio Armani Beauty producten.