ARMEDANGELS

Voor ARMEDANGELS is een tijdloos ontwerp heel belangrijk, maar waar zij nog meer naar streven is duurzaam produceren. Mooie organische en fairtrade producten weerspiegelen alle collecties.
  • Home
  • arrow-small__rightARMEDANGELS

ARMEDANGELS

37 artikelen
Filter & sorteer
37 artikelen
37 van 37 gezien

ARMEDANGELS bij de Bijenkorf

ARMEDANGELS biedt kledingcollecties gemaakt van milieuvriendelijk textiel, zoals biologisch katoen en lyocell. Het gebruik van de hoogwaardige kwaliteit stoffen geeft de kleding een luxe uitstraling. De bestsellers van ARMEDANGELS zijn de mom fit jeans met een high waist fit. ARMEDANGELS ontwerpt de jeans in verschillende wassingen, zoals indigo, donkerblauw en donkergrijs. Het Duitse modelabel heeft ook eigentijdse culottes in de collectie. Deze broeken zijn ook vervaardigd van milieuvriendelijk textiel, zoals viscose.

Eerlijke mode van ARMEDANGELS

ARMEDANGELS kiest voor eerlijke mode in plaats van snelle mode. ARMEDANGELS is Fairtrade gecertificeerd. De kleding van ARMEDANGELS wordt geproduceerd tegen een eerlijke prijs voor de boeren. Daarnaast zijn de tijdloze, modieuze collecties van ARMEDANGELS vervaardigd van materialen die minder schade brengen aan het milieu. Zo gebruikt ARMEDANGELS materialen als biologisch katoen en natuurlijke kunstvezels zoals Tencel. In het ARMEDANGELS aanbod bij de Bijenkorf, vind je ondere andere mooie én duurzame ARMEDANGELS broeken voor dames, maar ook ARMEDANGELS tops en t-shirts voor dames en ARMEDANGELS truien en vesten voor dames. Deze zijn te herkennen aan soepelvallende ontwerpen en trendy prints.