de laatste TRENDS

Sportief, vrouwelijk en gedurfd: dat vat de nieuwste trends goed samen. Om het nieuwe modeseizoen goed in te luiden stelden wij voor jou een lookbook met dé trends voor een spetterende lente samen.

zwierige JURKEN

Omarm het nieuwe seizoen in een jurk volgens de laatste trends. Voor het komende seizoen geldt: hoe vrouwelijker, hoe beter. Wij stelden een selectie voor je samen met de meest zwierige exemplaren.

viva VINTAGE

Vier de lente in mode met vintage-invloeden. Denk aan retro-kleuren als okergeel en oranje, bloemenprints en vrouwelijke pasvormen.

op een ROZE WOLK

Dé modekleur die zichzelf dit seizoen laat gelden als trend: roze. Kies voor ton-sur-ton of ga voor een eyecatcher die je outfit opleukt. Alles kan en alles mag.

sportief ATHLEISURE

Sportieve kleding is al lang niet meer alleen bestemd voor de sportschool. Dankzij deze trend zie jij er elk moment van de dag sportief én om door een ringetje te halen uit.

nieuwe collectie

Op zoek naar meer? Bekijk dan ook onze gehele nieuwe collectie met nog veel meer nieuwe mode en accessoires van topmerken.

bekijk de collectie
  • Verlanglijst
  • Filialen & Openingstijden
  • Klantenservice

Filialen & Openingstijden

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter