Winkels & Openingstijden
Klantenservice

ASA

ASA selection is hét merk voor stijlvol, strak en trendy servies en woonaccessoires. Het servies van ASA is van zeer hoge kwaliteit en kan tegen een stootje. Het recept: een consequente en simpele filosofie “top design in eenvoudige vormen en kleuren” dat kenmerkt ASA selection.

ASA

225 artikelen
Filter & sorteer
225 artikelen

ASA bij de Bijenkorf

De producten van ASA hebben een kenmerkend modieus, modern en strak design. ASA biedt een ruime collectie serviesgoed, tafelaccessoires en tafeltextiel. In de gevarieerde collectie zit er voor elke smaak wel een mooi stuk bij. Laat je verrassen door het prachtige assortiment van ASA bij de Bijenkorf!

Een stijlvol gedekte tafel met de serviezen en tafeltextiel van ASA

Voor een stijlvol gedekte tafel kun je op ASA rekenen. De collectie ASA serviezen is zeer veelomvattend en bevat een brede range aan kleuren en ontwerpen. In de serviescollectie vind je onder andere borden, kopjes, mokken, kommen en complete serviessets. Het servies van ASA heeft een moderne, trendy uitstraling. Sommige stukken zijn uitgevoerd in minimalistisch wit, terwijl enkele stukken eruit springen dankzij een bijzondere asymmetrische vorm of felle kleur. Jouw tafelsetting is natuurlijk niet compleet zonder het tafeltextiel van ASA. Met de fraaie placemats bijvoorbeeld, kun je een mooi kleurcontrast creëren met de serviezen voor een speels geheel.