ASA

ASA selection is hét merk voor stijlvol, strak en trendy servies en woonaccessoires. Het servies van ASA is van zeer hoge kwaliteit en kan tegen een stootje. Het recept: een consequente en simpele filosofie “top design in eenvoudige vormen en kleuren” dat kenmerkt ASA selection.

ASA

175 artikelen
  • Wonen
  • Outlet
Filter & sorteer
  • 175 artikelen
48 van 175 gezien

ASA bij de Bijenkorf

De producten van ASA hebben een kenmerkend modieus, modern en strak design. ASA biedt een ruime collectie serviesgoed, tafelaccessoires en tafeltextiel. In de gevarieerde collectie zit er voor elke smaak wel een mooi stuk bij. Laat je verrassen door het prachtige assortiment van ASA bij de Bijenkorf!

Een stijlvol gedekte tafel met de serviezen en tafeltextiel van ASA

Voor een stijlvol gedekte tafel kun je op ASA rekenen. De collectie ASA serviezen is zeer veelomvattend en bevat een brede range aan kleuren en ontwerpen. In de serviescollectie vind je onder andere borden, kopjes, mokken, kommen en complete serviessets. Het servies van ASA heeft een moderne, trendy uitstraling. Sommige stukken zijn uitgevoerd in minimalistisch wit, terwijl enkele stukken eruit springen dankzij een bijzondere asymmetrische vorm of felle kleur. Jouw tafelsetting is natuurlijk niet compleet zonder het tafeltextiel van ASA. Met de fraaie placemats bijvoorbeeld, kun je een mooi kleurcontrast creëren met de serviezen voor een speels geheel.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl