Winkels & Openingstijden
Klantenservice

ASICS

ASICS, het merk dat is geïnspireerd op sportprestaties en wordt bepaald door levensstijl, staat bekend om gel infused sneakers. In de items van ASICS komen erfgoed en innovatie op een verrassende manier samen tot een mix van verschillende stijlen en trends.

ASICS

29 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
29 artikelen
29 van 29 gezien

ASICS bij de Bijenkorf

De Japanse multinational ASICS weet al jaar en dag de mooiste sportkleding en schoenen te produceren voor een breed scala aan sporten. In de afgelopen jaren zijn de hardloopschoenen vaak bekroond tot één van de beste schoenen op de markt. Naast het feit dat de kleding is gemaakt om in te sporten, dragen steeds meer mensen de kleding ook alledag. Tevens staat ASICS bekend om zijn gel infused sneakers. Door het dempende effect van de gel, maakt het de schoen heel comfortabel. Om de kwalitateit van de producten hoog te houden, werkt het merk samen met wetenschappers en topatleten in hun eigen opgezette onderzoekscentrum.

De oprichting van het Japanse ASICS

ASICS is één van de grootste sportmerken ter wereld. Het merk werd opgericht in 1949 en begon ooit met het produceren van basketbalschoenen. Uiteindelijk werd de collectie steeds verder uitgebreid tot een verscheidenheid aan Olympische stijlen die in de jaren ’50, ’60 en ’70 door atleten over de hele wereld werden gebruikt. De sportkleding van ASICS is te herkennen aan de gekruiste strepen op de kleding. Inmiddels is ASICS een wereldberoemd bedrijf en mag het niet ontbreken in de collectie van de Bijenkorf. Ontdek het aanbod ASICS sneakers voor dames online.