Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Assouline

Assouline is ’s werelds eerste luxury brand met focus op cultuur én literaire kunst. De revolutionaire koffietafelboeken van Assouline zijn een bron van inspiratie over onderwerpen als mode, design, reizen en lifestyle. Iedere bladzijde weerspiegelt het unieke ambachtschap van deze uitgeverij.

Assouline

50 artikelen
Filter & sorteer
50 artikelen

Assouline bij de Bijenkorf

Als sinds 1994 is Assouline toegewijd aan het vervaardigen van boeken die zowel informatief én kunstzinnige zijn. Een Assouline koffietafelboek is het resultaat van traditionele technieken en luxueuze materialen die rijkdom uitstralen. De Assouline boeken worden met de hand gebonden met behulp van authentieke methodes. Iedere bladzijde is een weerspiegeling van uniek ambachtschap.

Upgrade jouw interieur met een Assouline koffietafelboek

De one of a kind koffietafelboeken van Assouline zijn gericht op diverse onderwerpen, waaronder mode, kunst, architectuur en reizen. Capri Dolce Vita en Marrakech Flair zijn een ode aan de culturele aspecten die deze landen zo bijzonder maken. Iedere collectie is een homage aan de tijdrovende kunst van het boekbinden. Door fotografie en illustraties van de hoogste standaard te combineren met een literaire basis, resulteert de ambachtelijke gilde in unieke meesterwerken.