Vandaag voor 22.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis bezorging met een webshopaccount*

Vandaag voor 22.00 uur besteld, morgen in huis

Atag

Wat begon als een schuurtje in de achterhoek is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende producent van inbouwapparatuur. De producten van ATAG draaien om kookplezier. Met de thuiskok in het achterhoofd ontwikkelt het merk apparaten die niet alleen een feilloos design hebben, maar ook nog eens makkelijk in onderhoud zijn. Van afzuigkap tot inductiekookplaat: met het keukenapparatuur van ATAG krijgt je keuken een upgrade.

28 artikelen
Kies categorie
Filteren
  • 28 artikelen
1-28 van 28

Ontdek de de Bij-keuken

De komende weekenden zijn er in de Bij-keuken weer allerlei demonstraties met producten van o.a. ATAG, KitchenAid en Cole & Mason voor allerlei tips & tricks.

Over ATAG

Al meer dan zestig jaar is ATAG een van de meest toonaangevende producten als het aankomt op inbouwapparatuur. Toen met een tweevlams komforen, nu met superieure wokbranders.
In 1948 besloten Antoon Tijdink en Antoon van Goor in te spelen op de naoorlogse behoefte aan simpel kookapparatuur. In 1948 kregen ze een vergunning om in Ulft een bedrijf te starten voor de productie van gasfornuizen en -komforen. De initialen van beide ondernemers voegden ze samen en ATAG was geboren. In drie jaar tijd stond de teller van het bedrijf al op 50.000 komforen. Vandaag de dag, met onder andere de MAGNA-lijn, onderscheidt ATAG zich op het gebied van design en innovatie in keukenapparatuur. Doordat de knappe koppen van ATAG’s productontwikkeling zichzelf dagelijks tot het uiterste pushten vielen maar liefst vier MAGNA producten al in de prijzen. Met respect voor het rijke verleden en een gezonde nieuwsgierigheid naar de toekomst blijft ATAG producten door ontwikkelen.

De ATAG-collectie

In de collectie keukenapparatuur van ATAG vind je genoeg producten die jouw keuken verrijken. Praktische apparaten van hoge kwaliteit die je kookplezier enorm weten te verhogen. Want ja, de ene dag bereid je een verse maaltijd voor jezelf en de andere keer een heel diner voor gasten. Het hoogwaardige kookapparatuur van ATAG helpt je hierbij. Denk bijvoorbeeld maar aan de inductiekookplaten van het merk, de wandafzuigkappen of de multifunctionele ovens.

ATAG inductiekookplaten

Paradepaardjes zoals de Magna inductiekookplaat, die door de slimme en vooruitstrevende elektronische bediening en functie inductiekoken makkelijk maakt. Bij inductiekoken wordt de pan via een elektromagnetische spoel direct verhit in plaats van dat de kookplaat wordt verhit. Door het zeer hoge rendement is de aankooktijd zowat de helft van de aankooktijd als bij een standaard gasbrander.

ATAG multifunctionele ovens

Waarom zou je ruimte verspillen aan een aparte oven en magnetron wanneer je deze functies ook goed kunt combineren? Zo denkt ATAG er ook over. Vandaar dat je in het assortiment van ATAG diverse multifunctionele ovens met magnetron aantreft.
Het enige wat nog rest is dat de aangeschafte apparaten netjes weg moeten gewerkt en je kookdomein een strakke aanblik krijgt.