Productdemo's in de keuken van ATAG

1 april 2017 t/m 17 juni 2017

amstelveen

amsterdam

den haag

eindhoven

rotterdam

utrecht

Vanaf 1 april is onze nieuwe Atag demo-keuken in de filialen te bewonderen.

In de weekenden zijn er van 12.00 tot 16.00 uur diverse productdemonstraties voor tips & tricks en leuke receptideeën. Wij verwelkomen je graag in één van onze filialen om te komen kijken en proeven.

Onderstaand een overzicht van de merken die demonstraties geven.

Ad Hoc & Greenpan

Ontdek en proef hoe lekker gezond koken met verschillende kruiden kan zijn.

zaterdag 10 juni, Amsterdam

ATAG

Richting de zomer gaan professionele koks het ‘sous-vide concept’ van ATAG presenteren. Sous-vide koken betekent dat gerechten luchtdicht verpakt en gegaard worden op een constante, lage temperatuur. Dit zorgt voor een gelijkmatig gegaard product, waarbij de structuur, vitamines, sappen en oorspronkelijke smaak behouden blijven. Met de ATAG keukenapparatuur kun je zelf thuis sous-vide koken. Wil je meer weten hierover, kom dan naar de demo’s in één van onze filialen.

zaterdag 3 juni, Amstelveen
zaterdag 17 juni, Den Haag

BK

Wokken is opnieuw uitgevonden! Zelfs in China, waar ze al meer dan 2000 jaar kennis en ervaring hebben met wokken, is deze wok van Nederlands ontwerp erg populair. Door de gepatenteerde voedselomkeermethode vallen de ingrediënten met het bewegen van de spatel altijd terug in de wok. Kom kijken hoe deze innovatie op het gebied van wokken werkt. zaterdag 6 mei, Amsterdam

Bamix

De staafmixers van Bamix zijn duurzaam en multifunctioneel. Ontdek waar je de Bamix staafmixer zoal voor kan gebruiken en leer de handigste trucs.

zaterdag 10 juni, Utrecht

Combekk

Ontdek wat je allemaal kunt doen met de gietijzeren Dutch Oven van Combekk. We vieren de lente met het gerecht "Lente lam met groene asperges”. Kom je proeven?

zaterdag 3 juni, Den Haag
zaterdag 10 juni, Rotterdam
zaterdag 17 juni, Eindhoven

Le Creuset

Le Creuset is de expert in het vervaardigen van braad-/stoofpannen in gietijzer. Ontdek de brede toepasbaarheid van het kookgerei van Le Creuset tijdens de demo’s die in het teken staan van kruiden en specerijen.

Demeyere

Ontdek wat je allemaal kunt doen met asperges met behulp van het hoogwaardige kookgerei van Demeyere.

Kitchenaid

Leer eenvoudig pasta en saus maken met de nieuwe mini-mixer en power plus blender van Kitchenaid.

Magimix

Ontdek wat je allemaal kunt doen met de krachtige Magimix blenders en foodprocessors. Laat je inspireren en kom proeven in één van onze filialen.

zaterdag 3 juni, Amsterdam
zaterdag 10 juni, Den Haag
zaterdag 17 juni, Rotterdam

Rosenthal & Sambonet

Een inspirerende demo rondom het thema 'a natural way of cooking'. Gezond koken met de stijlvolle Terracotto gietijzeren pannen van Sambonet en het Vintage kookgerei van Rosenthal.

De gerechten worden geserveerd op de nieuwste lijn Junto servies en bereid door meesterkok René Tichelaar van het gerenommeerde restaurant ‘De Gieser Wildeman’. Kom je ook proeven?

Solis

Espresso maken als een ‘pro’ met de Barista Perfect Pro van Solis.


zaterdag 10 juni, Amstelveen
zondag 11 juni, Utrecht
zaterdag 17 juni, Amsterdam

Westmark

Gezonde, frisse salades maken met de veelzijdige producten van Westmark.

zaterdag 3 juni, Eindhoven

WMF

Leer alles over gezond koken en de bereiding van asperges met de WMF stoom- en aspergepannen.

  • Verlanglijst
  • Filialen & Openingstijden
  • Klantenservice

Filialen & Openingstijden

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter