Atelier des Femmes

Geïnspireerd door de New Yorkse straten richtte Floor Bos in 2013 Atelier des Femmes op. De haaraccessoires zijn bedoeld om elke outfit een boost te geven. De collectie biedt een elegante look met een nonchalante twist. Laat je inspireren door de diverse bandeau’s in gave printjes en kleuren.

Atelier des Femmes

43 artikelen
  • Dames
  • Kinderen
  • Outlet
Filter & sorteer
43 artikelen
43 van 43 gezien

Atelier des Femmes bij de Bijenkorf

De haarbanden van Atelier des Femmes zijn in de loop van de jaren een ware hit geworden. Oprichtster Floor Bos haalt der inspiratie uit krachtige en elegante vrouwen vanuit de hele wereld. Ze begon het bedrijf in 2013 na in New York te hebben gewoond en was vastbesloten om de combinatie chic en dapperheid naar Nederland te halen. De Atelier des Femmes bandeau is de ultieme accessoire voor iedereen en zorgt ervoor dat elke outfit een boost krijgt.

Het ruime assortiment bandeau’s van Atelier des Femmes

In de online shop van de Bijenkorf vind je een ruim assortiment aan de creatieve haarbanden van Atelier des Femmes. Gevarieerd door gave printjes en kleuren zodat je eindeloos kunt combineren. Kies uit een fluwelen haarband of een haarband met luippaarddessin. Door het fijne ijzerdraadje in de bandeau kun je het om je hoofd binden hoe jij het wilt. Naast de haarbanden voor dames zijn er ook haarbanden van Atelier des Femmes voor kinderen te vinden bij de Bijenkorf.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl