Atelier des Femmes

Geïnspireerd door de New Yorkse straten richtte Floor Bos in 2013 Atelier des Femmes op. De haaraccessoires zijn bedoeld om elke outfit een boost te geven. De collectie biedt een elegante look met een nonchalante twist. Laat je inspireren door de diverse bandeau’s in gave printjes en kleuren.
  • Home
  • icon--arrow-micro-rightAtelier des Femmes

Atelier des Femmes bij de Bijenkorf

De haarbanden van Atelier des Femmes zijn in de loop van de jaren een ware hit geworden. Oprichtster Floor Bos haalt der inspiratie uit krachtige en elegante vrouwen vanuit de hele wereld. Ze begon het bedrijf in 2013 na in New York te hebben gewoond en was vastbesloten om de combinatie chic en dapperheid naar Nederland te halen. De Atelier des Femmes bandeau is de ultieme accessoire voor iedereen en zorgt ervoor dat elke outfit een boost krijgt.

Het ruime assortiment bandeau’s van Atelier des Femmes

In de online shop van de Bijenkorf vind je een ruim assortiment aan de creatieve haarbanden van Atelier des Femmes. Gevarieerd door gave printjes en kleuren zodat je eindeloos kunt combineren. Kies uit een fluwelen haarband of een haarband met luippaarddessin. Door het fijne ijzerdraadje in de bandeau kun je het om je hoofd binden hoe jij het wilt. Naast de haarbanden voor dames zijn er ook haarbanden van Atelier des Femmes voor kinderen te vinden bij de Bijenkorf.