Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Bluetooth speakers

Klinkt een draadloze speaker die je gemakkelijk overal mee naartoe neemt jou als muziek in de oren? Bekijk dan het uitgebreide assortiment van bluetoothspeakers van de Bijenkorf. Kies voor design én kwaliteit met de speakers van topmerken als JBL, Sonos en Harman Kardon.

27 artikelen
  • Bluetooth speakers
  • Slimme speakers
Filter & sorteer
27 artikelen
27 van 27 gezien

Klinkt een draadloze speaker die je gemakkelijk overal mee naartoe neemt jou als muziek in de oren? Bekijk dan het uitgebreide assortiment van bluetoothspeakers van de Bijenkorf. Kies voor design én kwaliteit met de speakers van topmerken als JBL, Sonos en Harman Kardon.

Bluetooth speakers bij de Bijenkorf

Bij de Bijenkorf vind je diverse bluetoothspeakers van verschillende merken. Dit betekent dat er gegarandeerd een speaker tussen zit die voldoet aan al jouw wensen. Ben je op zoek naar een bluetooth speaker met helder geluid en stevig volume? Dan is de JBL partybox perfect. Van alle JBL-speakers is dit de box die het meest geschikt is voor het houden van borrels en feesten. De partybox van JBL bezit een krachtige bas met basbooster en heeft een batterijduur van 6 uur, waardoor je de hele avond door kan feesten.

Wil je liever een speaker die minder groot is, maar toch geweldig geluid produceert? Dan is de JBL Charge 5 een zeer geschikt model. Deze draagbare JBL-bluetoothspeaker heeft een batterijduur van maar liefst 20 uur en is water – en stofbestendig. Bovendien kan deze speaker verbonden worden met andere JBL-speakers met de PartyBoostfunctie, om er zo een extra groot feest van te maken. Vind je geluidskwaliteit belangrijk, maar heb je hard volume niet per se nodig? Dan is de JBL Flip 5 een hele goede optie. Deze speaker is compact en produceert toch een goede sound, zoals je die van JBL zou verwachten.

Innovatieve Sonos bluetoothspeakers

Sonos bluetoothspeakers zijn de beste multiroom speakers van dit moment. De installatie van Sonos speakers is simpel en ook de bediening via smartphone, tablet of computer is erg duidelijk gemaakt. Geniet van verbluffend geluid met bijvoorbeeld de Sonos Roam SL speaker of de Sonos Roam Smart speaker. Door deze bluetoothspeakers van Sonos te installeren in meerdere kamers in je huis, creëer je een allround geluidseffect wanneer jij muziek afspeelt. Met de Sonos Move Smart speaker kan je ook buiten muziek luisteren. Deze Sonos speaker is namelijk weerbestendig: de speaker is speciaal ontworpen om bestendig te zijn tegen vocht, stofdeeltjes, uv-stralen en extreme temperaturen.

Geef je interieur een boost met de stijlvolle Harman Kardon bluetoothspeakers

De Harman Kardon bluetoothspeakers zijn ideaal voor iedereen die weg is van interieurdesign. Het Scandinavische design van deze speakers smelt perfect samen met de innovatieve technologie die ingezet is om deze speakers te maken. Laat je inspireren door het iconische ontwerp van de Go+Play speaker van Harman Kardo, dat ervoor zorgt dat deze speaker een stijlvolle toevoeging is aan ieder interieur. De vierdubbele drivers van de Go+Play speaker zorgen ervoor dat je kamer gevuld wordt met een volledig geluidsspectrum. Een andere, innovatie optie is de Harman Kardon Citation One. Deze Harman Kardon speaker is makkelijk te gebruiken en combineert innovatie in home audio met aandacht voor details in het design. Het resultaat is een speaker met een verfijnde uitstraling en een verrassend geluid in een compact formaat.