Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Axel Arigato

Het Zweedse schoenenlabel Axel Arigato blijft trouw aan zijn minimalistische Scandinavische roots. Ieder exemplaar bestaat uit hoogwaardige Italiaanse leersoorten en beschikt over dé unieke Axel Arigato stijl. Kies uit de stijlvolle low-profile sneakers in diverse kleurcombinaties.

Axel Arigato

95 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
95 artikelen

Axel Arigato bij de Bijenkorf

Axel Arigato vernieuwt het klassieke sneaker silhouet middels minimalistische elementen en strakke designs. De eigentijdse ontwerpen worden handgemaakt en omhult met Italiaans leer. Het moderne schoenenlabel is niet bang om te experimenten met unieke designs en dit resulteert in eigenzinnige Axel Arigato sneakers voor dames en heren. Ontdek het ongeëvenaarde comfort van geliefde modellen, zoals de Marathon Runner, Catfish en Clean 90, en laat je verrassen door de kracht van het minimalisme en de samensmelting van culturen.

Scandinavië en Japan komen samen bij Axel Arigato

Oprichters Albin Johansson en Max Svardh zagen nieuwe mogelijkheden en kansen om de schoenenmarkt te verrijken. Premium schoenen voor een schappelijke prijs: dát zou Axel Arigato identificeren. Axel Arigato laat zich inspireren door de underground cultuur en het Japanse minimalisme. Beide oprichters geloven dat schoenen de meest moderne manier vormen om jezelf te uiten. Dus, express yourself met de uitzonderlijke Axel Arigato sneakers voor heren en dames.