Personenweegschalen

Met deze weegschalen verlies je je gewicht niet uit het oog. De Bijenkorf biedt meerdere soorten weegschalen, van elektrisch tot complete bodyanalyzer.

10 artikelen
Filter & sorteer
10 artikelen
10 van 10 gezien

Met deze weegschalen verlies je je gewicht niet uit het oog. De Bijenkorf biedt meerdere soorten weegschalen, van elektrisch tot complete bodyanalyzer.

Weegschalen bij de Bijenkorf

De weegschaal is ideaal voor wie af en toe graag een oogje in het zeil wilt houden met betrekking tot het gewicht. We willen natuurlijk nog wel in die ene prachtige jurk of strakke jeans blijven passen! Met ons assortiment weegschalen zit het juiste model er ongetwijfeld voor jou bij.

Weegschalen die méér dan alleen gewicht meten

Voor wie eens in de zoveel tijd een schuin oog wil werpen op het gewicht, volstaat een weegschaal die enkel het aantal kilogram aangeeft. In ons assortiment kun je kiezen uit modellen die het gewicht aangeven op analoge of digitale wijze. Wil je echter het vetpercentage, spiermassa en BMI bijhouden dan bieden wij ook weegschalen die hier een inzicht in bieden. Dit type weegschalen zijn bijzonder handig voor mensen die bijvoorbeeld fanatiek sporten en hun voortgang willen checken of voor mensen die bezig zijn met afvallen.

Houd je gewicht op peil met een weegschaal van Salter of Aquanova

In het assortiment Salter weegschalen zit er van elk type weegschaal wel eentje bij. Kies uit elektronische weegschalen die zijn uitgerust met een tal van functies of ga voor de doctor’s style weegschaal met analoge wijzerplaat. Ook heb je de keuze uit weegschalen die zijn verrijkt met verschillende dessins zoals varens of cactussen. Ben je op zoek naar een retro model? De collectie Aquanova weegschalen biedt ook een exemplaar die aandoet als een ouderwetse doktersweegschaal.