Weegschalen

Met deze weegschalen verlies je je gewicht niet uit het oog. De Bijenkorf biedt meerdere soorten weegschalen, van elektrisch tot complete bodyanalyzer.

11 artikelen

Met deze weegschalen verlies je je gewicht niet uit het oog. De Bijenkorf biedt meerdere soorten weegschalen, van elektrisch tot complete bodyanalyzer.

Weegschalen bij de Bijenkorf

De weegschaal is ideaal voor wie af en toe graag een oogje in het zeil wilt houden met betrekking tot het gewicht. We willen natuurlijk nog wel in die ene prachtige jurk of strakke jeans blijven passen! Met ons assortiment weegschalen zit het juiste model er ongetwijfeld voor jou bij.

Weegschalen die méér dan alleen gewicht meten

Voor wie eens in de zoveel tijd een schuin oog wil werpen op het gewicht, volstaat een weegschaal die enkel het aantal kilogram aangeeft. In ons assortiment kun je kiezen uit modellen die het gewicht aangeven op analoge of digitale wijze. Wil je echter het vetpercentage, spiermassa en BMI bijhouden dan bieden wij ook weegschalen die hier een inzicht in bieden. Dit type weegschalen zijn bijzonder handig voor mensen die bijvoorbeeld fanatiek sporten en hun voortgang willen checken of voor mensen die bezig zijn met afvallen.

Houd je gewicht op peil met een weegschaal van Salter of Aquanova

In het assortiment Salter weegschalen zit er van elk type weegschaal wel eentje bij. Kies uit elektronische weegschalen die zijn uitgerust met een tal van functies of ga voor de doctor’s style weegschaal met analoge wijzerplaat. Ook heb je de keuze uit weegschalen die zijn verrijkt met verschillende dessins zoals varens of cactussen. Ben je op zoek naar een retro model? De collectie Aquanova weegschalen biedt ook een exemplaar die aandoet als een ouderwetse doktersweegschaal.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl