BAEBROW

Brush Trio Essential Brow And Lash Styling Kit - wenkbrauw- en wimperset

30,-15,-50%
BAEBROWBAEBROW Brush Trio Essential Brow And Lash Styling Kit - wenkbrauw- en wimperset119209153900000

KleurRoze

info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Professionele styling begint nu! Ons Brow Trio is een prachtige kit voor het stylen, verzorgen en kleuren van je wenkbrauwen.

Kenmerken van de kit:
-Borstel nr. 1: Gebogen borstel met twee uiteinden + spoolie met stevige haren gemaakt van synthetische vezels. Heb volledige controle met deze onmisbare wenkbrauwstylingtool! Het is ideaal voor het aanbrengen van gel, schaduw en zelfs tint met professionele precisie. Boots haarachtige streken na, vul schaarse gebieden in of gebruik met instant Tint voor een goed gedefinieerde boog. Gebruik de spoolie om kleurproducten te mengen, door de wenkbrauwen te borstelen en zo luchtigere, vollere en natuurlijk ogende wenkbrauwen te creëren.
- Borstel nr. 2: Wenkbrauwlijnkwast met twee uiteinden + platte kwast. Met een compacte, gebogen vorm en strakke synthetische haren is de punt van de wenkbrauwlijn je beste vriend voor goed gedefinieerde bogen. Gebruik het met wenkbrauwgel of poederproducten. Deze borstel biedt extreme precisie en gemak om een ​​wenkbrauwlijn onder je boog te tekenen en haarachtige streken aan te brengen om een ​​voller effect te creëren. Gebruik de platte punt om een ​​highlighter of concealer te mengen voor een glad maar gedefinieerd effect.
- Borstel nr. 3: Wenkbrauwgroomer + Wimperkam + Spoolie. Deze drievoudige multitasker is ontworpen om je te helpen wenkbrauwen en wimpers in formatie te krijgen. De stevige haren van de trimmer vormen en exfoliëren de wenkbrauwen, verwijderen dode huidcellen en eventueel overgebleven product. De spoolie ontwart de wimpers voorzichtig en vormt de wenkbrauwen. De harde kam scheidt de wimpers en elimineert mascaraklontjes.

Deze set is:
- Veelzijdig: 7 hoogwaardige gereedschappen in één set!
- Stevig: Stevige en dicht opeengepakte borstelharen die je controle en gemak geven bij het borstelen van je perfecte wenkbrauwen en wimpers.
- Van hoge kwaliteit: Synthetische haren, dierproefvrij, veganistisch

Bekijk meer