Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Bali Body

Bali Body is opgericht in het zonnige Melbourne. Het Australische merk is veganistisch en dierproefvrij. Met de tropische zonproducten van Bali Body beschik je binnen een handomdraai over een zongekuste huid. Veilig bruin worden doe je met Bali Body.

Bali Body

17 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
17 artikelen
17 van 17 gezien

Bali Body bij de Bijenkorf

Bali Body zit bomvol ingrediënten van natuurlijke oorsprong die de huid op een veilige manier voorzien van een gebruinde teint. Zo beschermt de Bali Body zonnebrand je huid tegen UV- stralen, máár zorgt er tegelijkertijd voor dat je toch bruin wordt. Het ingrediënt DHA is verantwoordelijk voor het bruiningsproces. DHA is een stof die ervoor zorgt dat de opperhuid bruin kleurt. Het bruiningseffect ontstaat doordat het DHA reageert op de aminozuren in de huid. De zelfbruiners van Bali Body resulteren in een egale bruine teint.

Veilig bruin worden met Bali Body

Met de Bali Body zelfbruiners beschik je binnen no-time over een zomerse glow. De ‘Bali Body Mousse’ beschikt over een weldadige textuur die zich moeiteloos over de huid laat verspreiden. De ‘Color Guide Technologie’ zorgt ervoor dat de tan zich aanpast aan jouw natuurlijke huidskleur. Dit betekent dat het effect altijd naturel zal zijn en niet van een échte tan te onderscheiden is. De ‘Bali Body Face Tan Water’ is daarentegen ideaal om je gezicht van een warme gloed te voorzien, zonder hiervoor tijd te hoeven spenderen in de zon. De ‘Bali Body Face Tan’ is een hydraterende crème die de huid gelijkmatig donkerder maakt.