Balmain

Balmain is een Frans modemerk dat het moderne toepast, maar ook de tradities van het huis respecteert. Balmain is een meester in de traditionele technieken van couture en borduur- en maatwerk.

73 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Wonen
Filter & sorteer
  • 73 artikelen
48 van 73 gezien

Balmain is een Frans modemerk dat het moderne toepast, maar ook de tradities van het huis respecteert. Balmain is een meester in de traditionele technieken van couture en borduur- en maatwerk.

Balmain bij de Bijenkorf

De meest populaire en draagbare kledingstukken in de collectie van Balmain zijn hun jeans en truien. De Balmain truien en t-shirts zijn te herkennen aan het opvallende logo en worden gedragen door zowel dames als heren.

Pierre Balmain en de nieuwe impuls door Olivier Rousteing

Het merk Balmain werd vlak na de oorlog opgericht door Pierre Balmain. De collectie werd meteen opgepikt door de Franse Vogue en door verscheidene celebrities zoals Ava Gardner en Brigitte Bardot. Sinds 2011 wordt het modehuis geleid door Olivier Rousteing. Hij heeft ervoor gezorgd dat het merk Balmain een nieuwe impuls kreeg door het merk groot te maken op instagram en verschillende celebrities zoals Rihanna en Kim Kardashian. Zijn designesthetiek volgt niet de standaard fashion trends maar laat zich kenmerken door een scherp silhouet en vakmanschap in het borduurwerk en de afwerking van de kleding. Zijn damescollectie is ontworpen voor de zelfverzekerde vrouw door de aansluitende kledingstukken en het gebruik van luxe stoffen.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl