Winkels & Openingstijden
Klantenservice

BALR.

Het Nederlandse modemerk BALR. staat symbool voor het waarmaken van dromen. Zowel de damesmode als herenmode is te herkennen aan de atletische fits en de invloeden uit de voetballerij. Ontdek het aanbod van het unieke merk BALR.: van shirts tot shorts en sweaters tot schoenen.

BALR.

2 artikelen
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
2 artikelen
2 van 2 gezien

BALR. bij de Bijenkorf

Nog niet zo lang geleden werd BALR. opgericht door de professionele voetbalspelers Demy de Zeeuw, Eljero Elia en Gregory van der Wiel in samenwerking met de ondernemers Ralph de Geus en Juul Manders. De partnerschap leidde tot een groot nationaal en internationaal succes. Ook het herkenbare gebruik van de kleuren zwart en wit maken BALR. tot een modern, stijlvol en zeer geliefd modemerk onder de sportieve jeugd.

De sportieve BALR. hoodies en T-shirts

Ideaal aan de herenmode van BALR. zijn de zeer moderne, stijlvolle en daarmee toegankelijke ontwerpen. Er wordt veelvuldig gebruik gemaakt van het contrast tussen de kleuren zwart en wit. Zo zijn BALR truien voor heren, T-shirts, hoodies, polo's, sweatpants en ook de warme jassen verkrijgbaar in dit karakteristieke design. De sportieve pasvorm – met iconografie uit de voetbalwereld ogen daarbij jeugdig aan het lichaam, maar zijn bovenal stijlvol te combineren met casual kleding. Zo kan de BALR. op elk moment van de dag worden gedragen.

BALR. een modemerk met Nederlandse roots

In 2013 kwam het idee tot stand om een voetbal gerelateerd modemerk op te richten. Vandaag de dag staat dit merk bekend als het internationaal succesvolle BALR. Het lifestyle-merk focust zich op hoogwaardige fashion en is straalt het leven van een luxe levensstijl uit. Het aanbod begon met de verkoop van BALR. T-shirts voor heren in Nederland, maar het merk heeft nu zelfs een luxueuze collectie reisproducten die tot mijlen en ver worden verkocht. BALR. staat precies voor wat het zelf is: hard werken om dromen te kunnen bereiken.

Shop BALR. met korting in de BALR. sale