BALR.

Het Nederlandse modemerk BALR. staat symbool voor het waarmaken van dromen. Zowel de dames- als herenmode is te herkennen aan de atletische fits en de invloeden uit de voetballerij. Ontdek shirts tot shorts en sweaters tot schoenen van het unieke merk BALR. bij de Bijenkorf.

36 artikelen
Filter & sorteer
  • 36 artikelen
36 van 36 gezien

Het Nederlandse modemerk BALR. staat symbool voor het waarmaken van dromen. Zowel de dames- als herenmode is te herkennen aan de atletische fits en de invloeden uit de voetballerij. Ontdek shirts tot shorts en sweaters tot schoenen van het unieke merk BALR. bij de Bijenkorf.

BALR. online bij deBijenkorf.nl

Nog niet zo lang geleden werd BALR. opgericht door de professionele voetbalspelers Demy de Zeeuw, Eljero Elia en Gregory van der Wiel in samenwerking met de ondernemers Ralph de Geus en Juul Manders. De partnerschap leidde tot een groot nationaal en internationaal succes. Ook het herkenbare gebruik van de kleuren zwart en wit maken BALR. tot een modern, stijlvol en zeer geliefd modemerk onder de sportieve jeugd.

De sportieve BALR. hoodies en T-shirts

Ideaal aan de herenmode van BALR. zijn de zeer moderne, stijlvolle en daarmee toegankelijke ontwerpen. Er wordt veelvuldig gebruik gemaakt van het contrast tussen de kleuren zwart en wit. Zo zijn BALR truien voor heren, T-shirts, hoodies, polo's, sweatpants en ook de warme jassen verkrijgbaar in dit karakteristieke design. De sportieve pasvorm – met iconografie uit de voetbalwereld ogen daarbij jeugdig aan het lichaam, maar zijn bovenal stijlvol te combineren met casual kleding. Zo kan de BALR. op elk moment van de dag worden gedragen.

BALR. een modemerk met Nederlandse roots

In 2013 kwam het idee tot stand om een voetbal gerelateerd modemerk op te richten. Vandaag de dag staat dit merk bekend als het internationaal succesvolle BALR. Het lifestyle-merk focust zich op hoogwaardige fashion en is straalt het leven van een luxe levensstijl uit. Het aanbod begon met de verkoop van BALR. T-shirts voor heren in Nederland, maar het merk heeft nu zelfs een luxueuze collectie reisproducten die tot mijlen en ver worden verkocht. BALR. staat precies voor wat het zelf is: hard werken om dromen te kunnen bereiken.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl