Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Baume & Mercier

Baume et Mercier heeft sinds 1830 een internationale reputatie opgebouwd door het maken van luxe Zwitserse horloges van hoogwaardige kwaliteit. Zowel voor dames als heren ontwerpt Baume et Mercier chique horloges met een klassiek uiterlijk. Wie kiest voor een horloge van Baume et Mercier kiest voor perfectie.

Baume & Mercier

10 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
10 artikelen
10 van 10 gezien

Baume & Mercier bij de Bijenkorf

Baume et Mercier kan worden gezien als een van de oudste horlogemerken ter wereld. Bijna 190 jaar geleden werd het horlogemerk opgericht in Jura te Zwitserland. Door exceptionele horloges te ontwerpen van hoogwaardige kwaliteit verkregen de ontwerpers, de broers Louis-Victor en Célestin Baume, een excellente reputatie. Bij de Bijenkorf is een stijlvolle collectie van horloges voor zowel dames als heren verkrijgbaar. Klassieke en meer moderne en sportieve ontwerpen wisselen zich af, waardoor een uurwerk te vinden is van Baume et Mercier welke vele jaren mee gaat.

Ontdek Baume et Mercier’s tijdloze collectie uurwerken voor heren

Een horloge van Baume et Mercier voor heren staat stijlvol en is een perfect accessoire om een outfit nog meer karakter te geven. Het horlogemerk heeft diverse soorten horloges met een eigen uniek ontwerp. Zo heeft Baume er Mercier de horloges Classima, Clifton, Capeland en Hampton. Zowel de Classima en Clifton zijn verkrijgbaar bij de Bijenkorf en zijn echte klassieke Zwitserse horloges. De ronde kast is voorzien van een elegante band van staal of leer, daarbij kan worden gekozen voor een nog luxere uitstraling met een band van krokodillenleer. Kies een van je favoriete kleuren en draag het analoge horloge met tijdloze allure.

Vrouwelijke horloges van Baume et Mercier

Natuurlijk bestaat er ook een prachtige collectie horloges van Baume et Mercier voor dames. De Bijenkorf heeft deze zeer zorgvuldig geselecteerd, waardoor een selecte maar zeer modieus aanbod te vinden is. De online wereld van de Bijenkorf kent voor vrouwen het Classima horloge. Dit klassieke uurwerk is analoog en kan worden verkregen in diverse banden, waaronder uit leer en staal, en heeft het een klassieke minimalistische horlogekast. Door smalle banden staan de horloges vrouwelijk om de pols en door subtiele details toe te voegen zijn de dameshorloges van Baume & Mercier zeer elegant. Natuurlijk heeft elke vrouw een horloge nodig als modeaccessoire. Het geluk met een horloge van Baume et Mercier is dat het niet alleen fijn is om naar de tijd te kijken, maar het uurwerk is van zichzelf al een lust voor het oog.