Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Cosmetica De Bijenkorf Eindhoven

Geschreven door

Phoebe, Content creator beauty

De cosmetica-afdeling in Eindhoven is volledig vernieuwd en uitgebreid met een aantal nieuwe exclusieve merken op het gebied van make-up, huid- en haarverzorging. Laat je verrassen door deze instagram-waardige merken die niet mogen ontbreken in je beauty collectie.

Nieuwe merken

Van het high end make-up merk Hourglass en de populaire gezichtsroller van The Coucou Club, tot aan de hebberig makende haarverzorgingsproducten van Ouai: laat je inspireren door de vele nieuwe merken in de Bijenkorf Eindhoven.

Instagram-waardig

Of je nu gaat voor een weelderige coupe of een gezonde glanzende huid, onze nieuwe producten zijn musthaves voor elke beauty-liefhebber.

Neem als voorbeeld het Nederlandse skincare merk Milu, dat bekend staat om instant beauty boosters gebaseerd op de K-Beauty expertise. Het principe van Korean Beauty: laag over laag aanbrengen voor een fantastische glow. De sheetmaskers van Milu zijn daarom hét geheim voor de meest stralende en glowy huid.

Laat je inspireren

Ben je nieuwsgierig geworden naar meer of ben je benieuwd welke producten het beste bij jouw huid passen? In de Bijenkorf Eindhoven kun je naast het aanbod van vele mooie merken ook bij alle counters terecht voor een persoonlijk advies.

De gehele collectie Cosmetica

Ontdek de gehele cosmetica collectie op gebied van make-up, verzorging en geuren