Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Beddinghouse

Al sinds 1978 is Beddinghouse gespecialiseerd in het ontwerpen van modieus bed- en badtextiel met een wow-factor. Hun vakmanschap én het gebruik van hoogwaardige materialen zitten verweven in ieder item.

Beddinghouse

1 artikelen
  • 1-persoons dekbedovertrekken
Filter & sorteer
1 artikelen
1 van 1 gezien

Beddinghouse bij de Bijenkorf

De dekbedovertrekken van Beddinghouse zijn een echte aanwinst voor de slaapkamer. De dekbedovertrekken zijn van hoogwaardige kwaliteit katoen of katoensatijn en komen in de mooiste ontwerpen. Uiteraard kun je bij de Bijenkorf terecht voor een uitgebreide collectie aan Beddinghouse dekbedovertrekken in verschillende maatvoeringen. Slaap lekker!

Beddinghouse dekbedovertrekken met strakke, moderne dessins

Kenmerkend voor de dekbedovertrekken van Beddinghouse zijn de veelal grafische prints, fotoprints en strependessins. Dit soort prints geven een eigentijdse uitstraling aan het dekbedovertrek. Hierdoor passen de dekbedovertrekken van Beddinghouse bij uitstek in een modern ingerichte slaapkamer. Wat dacht je bijvoorbeeld van één van de blauwe Beddinghouse dekbedovertrekken met een grafisch dessin dat lijkt op het groffe breisel van een winterse sjaal of trui? Of wellicht een mooi dekbedovertrek met een fotoprint van een dromerig landschap? Ook voor de liefhebbers van bloemendessins zijn er enkele mooie exemplaren in de nieuwe collectie en de Beddinghouse sale te vinden. Bij Beddinghouse is er voor ieder wat wils.