Let's Bee Kind - de Bijenkorf Bee&Bee

8 augustus 2017 t/m 30 augustus 2017

amsterdam

rotterdam

den haag

amstelveen

utrecht

eindhoven

maastricht

Reserveer een unieke ervaring: breng een nacht door in één van de Bijenkorf-filialen.

Let’s Bee Kind

De Bijenkorf houdt van bijen. En de wereld kan niet zonder ze. Want dankzij deze harde werkers hebben wij het lekkerste eten en de mooiste kleding.

Helaas wordt de helft van alle bijensoorten ernstig bedreigd door gebrek aan voedingsrijke bloemen en het gebruik van bestrijdingsmiddelen. Onder de naam Let’s Bee Kind helpt de Bijenkorf de bij overleven. Onder andere door ondersteuning van The Pollinators, een platform dat zich met acties, donaties en voorlichting inzet voor bijen. Kijk ook op deBijenkorf.nl/lets-bee-kind.

Een nachtje slapen in de Bijenkorf

Een nacht doorbrengen in de Bijenkorf, wie heeft er niet ooit van gedroomd? In augustus veranderen alle filialen van de Bijenkorf voor één nacht in de meest bijzondere bed & breakfast van Nederland: de Bijenkorf Bee&Bee.

Iedere de Bijenkorf Bee&Bee is slechts één nacht geopend voor twee gasten, die na sluitingstijd de Bijenkorf lekker voor zichzelf hebben. Alle ruimte en rust dus om samen met een personal shopper eens lekker uitgebreid te gaan shoppen. Onze store manager neemt je mee voor een kijkje achter de schermen van het mooiste warenhuis van Nederland en onze conciërge is de hele nacht beschikbaar voor als je niet kunt slapen. Je slaapt luxe en comfortabel op de winkelvloer. We hebben nog een paar mooie cadeaus klaar staan en natuurlijk wordt er de volgende dag voor openingstijd een heerlijk ontbijt geserveerd. Bekijk hier alvast de producten waar je tijdens je verblijf gebruik van maakt.

Hoe kan je jouw kans reserveren?

De prijs voor deze eigenlijk onbetaalbare ervaring is 250,-. Dit bedrag schenken wij aan The Pollinators, een platform dat zich met acties, donaties en voorlichting inzet om de bij te helpen overleven. Hiernaast doneert de Bijenkorf 250,- extra per overnachting.

Deze unieke belevenis is per filiaal voor twee personen weggelegd. Reserveer nu en vertel ons met wie en waarom jij de nacht door wil brengen in de Bijenkorf. Misschien krijg jij dan binnenkort de sleutel van de Bijenkorf in jouw regio uitgereikt.

Kom overnachten in de Bijenkorf Bee&Bee

  • Verlanglijst
  • Filialen & Openingstijden
  • Klantenservice

Filialen & Openingstijden

BEZORGEN & RETOURNEREN

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter

Lees hier het privacy statement