Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Big Green Egg

Big Green Egg is een premium kamado barbecue voor de echte levensgenieter. Naast grillen kun je op een Big Green Egg ook bakken, roken, stomen en (slow)koken, waardoor het eigenlijk een complete buitenkeuken is. Dankzij de verschillende modellen is er voor elk gezelschap – groot of klein – een matching Egg.

Big Green Egg

12 artikelen
  • Barbecue accessoires
Filter & sorteer
12 artikelen
12 van 12 gezien

Big Green Egg bij de Bijenkorf

De barbecues uit collectie van Big Green Egg zijn vervaardigd van keramiek en zijn daarom zeer geschikt voor buiten koken. Grillen, bakken, koken, stoven, roken en slow cooking: de keramische barbecue van de Big Green Egg past bij elk moment.

Kamado barbecues van Big Green Egg

De kamado’s van Big Green Egg zijn voorzien van dubbelwandig keramiek. Hierdoor ontstaat er een luchtcirculatie van hete lucht in de Big Green Egg. De temperatuur is nauwkeurig te regelen door de luchtschuif van roestvast staal. Ga voor de Egg Frame XL groene barbecue van Big Green Egg om allerlei vlees- en visgerechten perfect te bereiden. Deze unieke barbecue bevat 2x de Caster Kit, waarmee de barbecue volledig mobiel is. Nodig je graag een grote groep vrienden uit om mee te barbecueën? Ga bijvoorbeeld voor de barbecue Egg Frame 2XL, inclusief Expansion Frame van hout en grid. Dit modulair tafelsysteem is perfect als inzetstuk om je eigen buitenkeuken mee te creëren. De kemado barbecue wordt ook gebruikt in buitenkeukens. Deze buitenkeukens van Big Green Egg zijn voorzien van een kamado barbecue, luxe bijzettafels, opbergkasten en accessoires.

Vier ieder moment met de barbecues van de Big Green Egg

De collectie barbecues van Big Green Egg is een keramische barbecue met een unieke vorm, vervaardigd van hoogwaardig keramiek. Barbecueën met de kamado van de Big Green Egg is gemakkelijk en veelzijdig. Van mooi gegrild, sappig vlees tot zachtgegaarde kreeft: álles kan op de barbecue van de Big Green Egg. Met de barbecue van de Big Green Egg worden gerechten sneller bereid, drogen ze niet uit en behoudt het eten belangrijke voedings- en smaakstoffen.