Winkels & Openingstijden
Klantenservice

De Bijenkorf warenhuizen openen een Bed & Breakfast

17 July 2017

De Bijenkorf opent in alle filialen een Bed & Breakfast

Reserveer een unieke ervaring: breng een nacht door in één van de Bijenkorf-filialen.

De Bijenkorf introduceert: de Bijenkorf Bee&Bee, de meest bijzondere Bed & Breakfast van Nederland. Gelegen in hartje centrum, een onderkomen van duizenden m2, het winkelcentrum op 0 meter, gratis Wifi, een privé restaurant, een uitgebreide bibliotheek, comfortabele handdoeken en badjassen van biologisch katoen die je bij de check out meekrijgt.

Wie altijd al heeft gedroomd van een nacht doorbrengen in de Bijenkorf, krijgt nu de kans. Voor 250,- euro voor 2 personen per nacht inclusief ontbijt, is deze Bee&Bee te reserveren. Ieder filiaal opent voor 1 nacht in augustus haar deuren.

Directeur Marketing & Communicatie, Marjolijn Meynen: “Door de jaren heen ontvangt de Bijenkorf geregeld verzoeken om een nacht in de Bijenkorf door te brengen. Het spreekt tot de verbeelding om alleen door een groot warenhuis met allemaal mooie spullen te kunnen dwalen. Nu gaan we die droom voor 7 stellen in vervulling laten komen. De naam Bee&Bee is niet toevallig, want we doen dit voor het goede doel, de bijen.”

Tijdens de huidige campagne Let’s Bee Kind vraagt de Bijenkorf aandacht voor de bijenproblematiek en ondersteunt The Pollinators met 10% van de opbrengst van speciale Let’s Bee Kind collectie die in alle winkels en online verkrijgbaar is. De gehele opbrengst van de Bee&Bee wordt door de Bijenkorf verdubbeld en ook gedoneerd. Met de opbrengst ondersteunen The Pollinators lokale initiatieven in de stad waar de Bijenkorf is gevestigd.

De gasten zullen de sleutel van het filiaal van de storemanager ontvangen, er staat een personal shopper voor ze klaar, er is een luxe slaapplek gecreëerd op de winkelvloer en vroeg in de ochtend wordt een lekker ontbijtje gereserveerd met onder andere biologische honing.

En wie mocht verdwalen of de toiletten niet kan vinden in het donker, kan rekenen op de huismeester die de gehele nacht hen ten dienste staat.

Acteur en Pollinator Egbert-Jan Weeber speelt in de video die online de Bijenkorf Bee&Bee introduceert+. Hij heeft zelf al ervaren hoe het is om ‘s nachts in de Bijenkorf te verblijven.

Hoe is de Bee&Bee te reserveren?

Alle geïnteresseerden kunnen t/m 26 juli via www.deBijenkorf.nl/bee-bee-de-bijenkorf hun kans reserveren voor een overnachting in de Bijenkorf in hun regio. Hierbij kan men aangeven waarom zij de overnachting graag willen maken.

Uiterlijk 28 juli ontvangen degenen die hun koffers kunnen pakken bericht.

De data van de overnachtingen zijn:

  • Woensdag 16 augustus: Rotterdam & Utrecht
  • Woensdag 23 augustus: Amstelveen & Den Haag
  • Woensdag 30 augustus: Eindhoven & Maastricht

Over The Pollinators

The Pollinators+ is een nieuw platform dat zich inzet voor de bij en haar leefomgeving. Hier worden krachten, ideeën en initiatieven gebundeld om de bij van uitsterving te redden.