Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Bijenkorfs Boekje Zin in zomer

Bijenkorfs Boekje

Meer dan 50 bijzondere adressen in of vlakbij de stad voor zonnige (en minder zonnige) zomerdagen.

In nauwe samenwerking met het bekende Barts Boekje verzamelden we de beste tips voor een heerlijke zomer in en rond Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Utrecht, Amstelveen en Maastricht, nooit ver weg van een van onze zeven warenhuizen.

Schuif aan bij de lunch in een wijngaard of het diner in een reizend restaurant aan het water, beleef het echte Ibiza-gevoel gewoon in Nederland of kom lekker helemaal niks doen op een bijzondere camping zonder rondrennende kinderen. Deze en nog veel meer bekende en nog onbekende plekjes vind je in dit Bijenkorfs Boekje.

Spaar als member+ exclusief voor Bijenkorfs Boekje en ontvang deze cadeau.

Bijenkorfs Boekje is exclusief verkrijgbaar in onze winkels

Zin in zomer Amsterdam

In onze hoofdstad met zijn vele grachten, geveltjes, musea, winkels, restaurantjes en cafés kom je eigenlijk altijd ogen te kort - al was het maar om alle fietsers te ontwijken. Voor wie de stad even wil ontvluchten heeft de omgeving van Amsterdam ook veel leuks te bieden.

de Bijenkorf Amsterdam

Zin in zomer Rotterdam

De tweede grootste stad van ons land wordt vaak aangeduid als Maasstad, maar de Maas die bij Maastricht stroomt, stroomt al lang niet meer door Rotterdam. Maakt niet uit, het bruisende Rotterdam is zeker de moeite waard.

de Bijenkorf Rotterdam

Zin in zomer Maastricht

Wanneer het Hollandse vlakke groen langzaam overgaat in glooiende heuvels weet je: je bent in Limburg! Kleine steegjes, mooie kronkelstraatjes, keitjes onder je voeten en on-Nederlandse allure en flair: Maastricht heeft het allemaal.

de Bijenkorf Maastricht

Zin in zomer Eindhoven

De design-hoofdstad van Nederland combineert high tech met Brabantse gemoedelijkheid. Ontdek de vele leuke buurtjes, hippe restaurantjes, kleurrijke street art en interessante musea van de lichtstad, maar vergeet ook het mooie Brabantse landschap niet.

de Bijenkorf Eindhoven

Zin in zomer Den Haag

Zeg je Den Haag, dan zeg je strand. De chique, maar ook gezellige derde stad van Nederland is daarom perfect voor een korte (of lange) vakantietrip.

de Bijenkorf Den Haag

Zin in zomer Amstelveen

Wat je reden ook is om de Amstelveense binnenstad te bezoeken, je wist vást niet dat er zoveel te beleven viel. Dankzij de goede bereikbaarheid en het gevarieerde winkel - aanbod komen ook veel Amsterdamse buren hier regelmatig een dagje doorbrengen.

de Bijenkorf Amstelveen

Zin in zomer Utrecht

Vergeet het midden van ons land niet als je een goede bestemming voor een tripje zoekt. Utrecht is een soort Amsterdam in het klein en heeft ontzettend veel te bieden. En dat in de nabijheid van de natuur, omringd door water en groen.

de Bijenkorf Utrecht