Bijenkorfs boekje Een compleet dagje uit

Bijenkorfs boekje

Wat is er leuker dan een paar uurtjes shoppen bij de Bijenkorf? Er een compleet dagje uit van maken!

In nauwe samenwerking met het bekende Barts Boekje verzamelden we de beste tips voor een dagje uit. De leukste straatjes, bijzondere winkeltjes, lokale specialiteiten en nog veel meer in Amsterdam, Amstelveen, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Rotterdam en Utrecht.

Kies je eigen of juist eens een andere stad, blader door Bijenkorfs Boekje en plan een bijzonder dagje uit.

Kies je stad en plan een bijzonder dagje uit

Een compleet dagje uit in Amsterdam

Als er één stad is waar je niet om de Bijenkorf heen kunt - of nee: mag - dan is het Amsterdam wel. Ontdek het iconische warenhuis op de Dam en breng gelijk een bezoek aan de andere hotspots van onze hoofdstad.

Ontdek Amsterdam

Een compleet dagje uit in Amstelveen

Wat je reden ook is om de Amstelveense binnenstad te bezoeken, je wist vást niet dat er zoveel te beleven viel. Deze goede buur van Amsterdam beschikt allereerst over een heel fijn stadshart met de Bijenkorf - uiteraard - als niet te missen middelpunt.

Ontdek Amstelveen

Een compleet dagje uit in Den Haag

De derde stad van Nederland is onze eerste keus voor een weekendtrip. En als je dacht dat een uitstapje naar het strand zo gemaakt is, think again. Het blijkt namelijk knap lastig om de Haagse binnenstad te verlaten. Sterker nog: zie de Bijenkorf in Den Haag eerst maar eens uit te komen!

Ontdek Den Haag

Een compleet dagje uit in Eindhoven

Er zijn niet veel mensen die Eindhoven als de meest pittoreske stad van het land bestempelen, maar wat de stad mist aan historische gevels, grachten en laantjes, wordt dubbel en dwars goed gemaakt met creatieve horeca, galeries en winkels. En zo is ‘Eindje’ de gekste nog niet.

Ontdek Eindhoven

Een compleet dagje uit in Maastricht

Wanneer de natuur begint te glooien en het Hollandse vlakke groen langzaam overgaat in heuvels weet je: je bent in Limburg! Geen provincie riekt meer naar het buitenland en geen stad voelt meer als Parijs dan Maastricht. Wat Maastricht óók heeft, is een hele prettige Bijenkorf.

Ontdek Maastricht

Een compleet dagje uit in Rotterdam

Wereldstad Rotterdam is met recht de creatiefste van het land. De ene na de andere inspirerende hotspot steekt er de kop op. In 1930 opende de eerste Rotterdamse Bijenkorf en architect Marcel Breuer ontwierp het nieuwe gebouw dat in 1957 werd geopend.

Ontdek Rotterdam

Een compleet dagje uit in Utrecht

Het midden van ons land wordt vaak vergeten wanneer we op stedentrip willen en dat is toch echt zonde: Utrecht heeft namelijk ontzettend veel te bieden! Klein Amsterdam met een heel eigen gezicht en een Bijenkorf die niet voor niets in 2018 nog een award won.

Ontdek Utrecht

Verwenarrangement met NH hotels

Wil je er een echt uitstapje van maken en zoek je nog een luxe overnachting? Als Privilege Member kun je een verwenarrangement voor 2 personen in een van de NH hotels boeken. Je overnacht in een Superior kamer in een van de vier- en vijfsterren hotels. Ontdek hier meer over de luxe overnachtingen bij NH hotels.