Bijenkorfs boekje Een compleet dagje uit

Bijenkorfs boekje

Wat is er leuker dan een paar uurtjes shoppen bij de Bijenkorf? Er een compleet dagje uit van maken!

In samenwerking met het bekende Barts Boekje verzamelden we de beste tips voor een dagje uit. De leukste straatjes, bijzondere winkeltjes, lokale specialiteiten en nog veel meer in Amsterdam, Amstelveen, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en Maastricht.

Kies je eigen of juist eens een andere stad, blader door Bijenkorfs Boekje en plan een bijzonder dagje uit.

Kies je stad en plan een bijzonder dagje uit

Een compleet dagje uit in Amsterdam

Gun jezelf een verwendagje in de meest iconische stad van Nederland. In onze prachtige hoofdstad valt er onwijs veel te beleven. Van verrukkelijke lekkernijen proeven in de Patisserie tot gezellig een drankje doen bij Isaac's Bar: Amsterdam heeft alles voor een onvergetelijke dag.

Ontdek Amsterdam

Een compleet dagje uit in Rotterdam

Wanneer je creativiteit en inspiratie opzoekt, ben je bij Rotterdam aan het goede adres. Van heerlijk struinen met een bakkie pleur van het Coolsingel Café in de Bijenkorf, naar het bewonderen van kunstwerken, zoals de Verwoeste Stad van Zadkine en nog véél meer, allemaal in hartje Rotterdam.

Ontdek Rotterdam

Een compleet dagje uit in Maastricht

Wanneer de natuur begint te glooien en het Hollandse vlakke groen langzaam overgaat in heuvels weet je: je bent in Limburg! Geen provincie riekt meer naar het buitenland en geen stad voelt meer als Parijs dan Maastricht. Wat Maastricht óók heeft, is een hele prettige Bijenkorf.

Ontdek Maastricht

Een compleet dagje uit in Eindhoven

Er zijn niet veel mensen die Eindhoven als de meest pittoreske stad van het land bestempelen, maar wat de stad mist aan historische gevels, grachten en laantjes, wordt dubbel en dwars goed gemaakt met creatieve horeca, galeries en winkels. En zo is ‘Eindje’ de gekste nog niet.

Ontdek Eindhoven

Een compleet dagje uit in Den Haag

De derde stad van Nederland is onze eerste keus voor een weekendtrip. En als je dacht dat een uitstapje naar het strand zo gemaakt is, think again. Het blijkt namelijk knap lastig om de Haagse binnenstad te verlaten. Sterker nog: zie de Bijenkorf in Den Haag eerst maar eens uit te komen!

Ontdek Den Haag

Een compleet dagje uit in Amstelveen

Wat je reden ook is om de Amstelveense binnenstad te bezoeken, je wist vást niet dat er zoveel te beleven viel. Deze goede buur van Amsterdam beschikt allereerst over een heel fijn stadshart met de Bijenkorf - uiteraard - als niet te missen middelpunt.

Ontdek Amstelveen

Een compleet dagje uit in Utrecht

Het prachtige Utrecht is één van de steden met de meeste bezienswaardigheden. Ga heerlijk op het terras zitten of slenter langs de Westerkade. Ook de kleintjes worden niet buitengesloten met het Spoorwegmuseum, vol met avontuur. Om de dag bijzonder af te sluiten is een bezoek aan de Bijenkorf Utrecht onmisbaar.

Ontdek Utrecht