Homme Basics Line Scrub - gezichtsscrub

28,502022-12-02T16:31:23.524Z28.5
BiothermBiotherm Homme Basics Line Scrub - gezichtsscrub202309006600000
Maat125 ml
Beauty advies

Wil jij een (nieuw) product aanschaffen, maar heb je advies nodig? Boek hier een éen op éen advies met onze Beauty Adviseurs.

Waarom is Biotherm Homme Basics Line Scrub Gezichtsscrub uniek? 
Dankzij de zachte, polijstende korrels verwijdert deze exfoliërende reiniging voor mannen onzuiverheden. Voor een schonere, gerevitaliseerde en gezond uitziende huid.  Deze gezichtsscrub voor mannen heeft een smeuïge en schuimende textuur voor een onmiddellijke polijstende werking op de huid. Gemakkelijk af te spoelen.

Versterkt door de bio-wetenschap & trouw aan onze BLUE BEAUTY COMMITMENTS: 
De vermindering van het gebruik van nieuw plastic staat centraal in de missie van Biotherm. Bij Biotherm Homme zet onze bio-wetenschappelijke expertise zich in voor veilige, krachtige, duurzamere & natuurlijkere huidverzorging, aangepast aan de mannenhuid.

Dankzij het gebruik van vooruitstrevende technologieën & premium texturen, verrijken we elke persoonlijke verzorging met de unieke eigenschappen van zorgvuldig gewonnen ingrediënten uit het water, zoals de probiotische fractie van Life Plankton™. Biotherm producten zijn duurzamer omdat de gewonnen ingrediënten eenmalig aan de natuur worden onttrokken en daarna eindeloos gereproduceerd in het lab. Met duurzamere formules en het gebruik van minder plastic, zet Biotherm zich in voor een beter behoud van de oceanen.

Gebruikstips:
- Breng deze Biotherm gezichtsscrub tweemaal per week aan op een nat gezicht
- De oogcontour vermijden
- Bij contact met de ogen onmiddellijk en overvloedig spoelen
Beauty advies

Wil jij een (nieuw) product aanschaffen, maar heb je advies nodig? Boek hier een éen op éen advies met onze Beauty Adviseurs.

Biotherm28,50

Homme Basics Line Scrub - gezichtsscrub