Bestseller

Biotherm

Homme Force Supreme Blue Pro Retinol Anti-Aging Serum

84,502022-12-02T05:21:07.776Z84.5
BiothermBiotherm Homme Force Supreme Blue Pro Retinol Anti-Aging Serum202809000700000
Maat50 ml
Waarom is Biotherm Homme Force Supreme Blue Pro Retinol Serum uniek? 
Dit anti-aging serum voor de mannenhuid vermindert zichtbaar de expressierimpels in 1 maand tijd. Dit geavanceerde serum bevat het effectieve ingrediënt pro-retinol dat de zichtbare tekenen van huidveroudering vermindert, zoals fijne lijntjes en rimpels, huidverslapping, pigmentvlekjes of ouderdomvlekjes. 

Bewezen resultaten:
- Zichtbaar expressie rimpels verminderen na 1 maand*
- Na 1 maand lijkt de huid gerevitaliseerd en gevoed**

Belangrijkste actieve ingrediënten: Blauwe algen om tekenen van een verouderende mannenhuid te verminderen, voor een jeugdiger uitziende huid. Pro-retinol om de rimpels en de textuur glad te strijken, zodat het huidoppervlak van mannen een egalere teint heeft.
Textuur: Licht gel-emulsieserum. Niet-kleverige, niet-vette formule. Getest op de gevoelige huid en is ook geschikt voor de droge huid.
Dit geavanceerde anti-agingserum voor mannen heeft een klinisch bewezen werking op het herstel van zichtbare verouderingstekenen bij een verouderend huidtype. De huid lijkt gladder, hersteld en egaler vanaf het eerste gebruik.

Met de kracht van biowetenschap: 
Dit serum is verrijkt met krachtige blauwe algen en uiterst egaliserende pro retinol. Deze serum-in-gel verzorging vermindert de zichtbaarheid van rimpeltjes en lift de huidcontouren.

Trouw aan onze BLUE COMMITTMENTS: 
Dit anti-aging serum bevat een formule die Biotherm's strenge eisen respecteert inzake biologische afbreekbaarheid (92% biologische afbreekbaarheid***). Deze verpakking is eco-designed en bevat gerecyclede materialen.

*Klinische studie, 43 mannen na 1 maand
**Zelfevaluatie, 52 mannen na 28 dagen.
***Volgens OECD 301 of vergelijkbare ISO test.

Gebruikstips:
- Altijd aanbrengen op een gereinigde huid
- Overdag en/of ‘s avonds alleen of voor als eerste stap van je huidverzorgingsroutine te gebruiken
- Neem een pompje anti-aging serum in je handpalm - beide handen gebruiken om te verdelen over het gezicht van het midden naar buiten toe. Eindigen met de hals
- Vermijd de zone rond de ogen.

Let op: Dit product bevat retinylpalmitaat. Niet gebruiken in combinatie met producten die retinol of een derivaat ervan bevatten.
Biotherm84,50

Homme Force Supreme Blue Pro Retinol Anti-Aging Serum

Bekijk meer