Biotherm

Lait Corporel Anti-Dessèchement - bodylotion

30,802023-03-26T09:17:50.828Z30.8
BiothermBiotherm Lait Corporel Anti-Dessèchement - bodylotion202409010300000
Maat400 ml

Onze bodymilk is verrijkt met citrusessences en helpt de huidbarrière te herstellen. Biedt tot wel 48 uur bescherming tegen droogheid. 

Het unieke eraan: onze iconische bodymilk Lait Corporel helpt de huid er onmiddellijk glad en vernieuwd uit te zien. Deze anti-uitdrogende formule herstelt de huid diepgaand door haar beschermende barrière en natuurlijke elasticiteit te helpen herstellen. De melk is verrijkt met essences van citrusvruchten en onze kenmerkende geur, die uw huid een delicate en frisse geur geeft. De lichte, niet-plakkerige textuur dringt gemakkelijk door in de huid. De huid ziet er geregenereerd uit, als nieuw.

Je icoon zit nu in een nieuwe duurzame verpakkingsflacon van 100% gerecycled plastic, en is recyclebaar.*

*exclusief kleurstof, exclusief additieven. Exclusief pompje.

Belangrijkste ingrediënten: Voedende oliën gecombineerd met hydraterende glycerine voor een optimaal niveau van hydratatie en elasticiteit. Antioxiderende Vitamine E en revitaliserende Life Plankton™.

Gebruikstips: Dagelijks aanbrengen op het hele lichaam op een schone en droge huid. De melk in je handpalm gieten en over het hele lichaam verdelen. Het product wordt onmiddellijk door de huid opgenomen.  

Biotherm30,80

Lait Corporel Anti-Dessèchement - bodylotion

Bekijk meer