BK

BK biedt de juiste pannen, keukenhulpen en bestek voor iedere kok. Je bent elke dag een andere kok. In het weekend wil je wel eens uitpakken als topchef, maar na een lange werkdag is gemakkelijk koken vaak de focus.

BK

98 artikelen
  • Wonen
  • Outlet
Filter & sorteer
  • 98 artikelen
48 van 98 gezien

BK bij de Bijenkorf

Kan jij je een Nederlandse keuken voorstellen zonder een pan van BK? Al sinds 1851 produceert het merk van Hendrik Berk pannen. BK was een pionier op het gebied van aluminium en roestvrij stalen pannen. Ook vandaag de dag blijft BK innoveren met duurzame materialen en productiemethodes.

Met de koekenpannen van BK wordt koken een eitje

De koekenpannen van BK zijn uitermate geschikt voor inductie. De pannen komen snel op temperatuur en de warmteverdeling is subliem! Dankzij de Teflon beschermlaag kan je vetarm koken en zal je eten niet snel aanbranden. Was koken ooit zo gemakkelijk?

De gietijzeren braadpan van BK voor koken op hoog vuur

De braadpannen van BK zijn gemaakt van gietijzer. Dit materiaal is uitermate geschikt voor koken op hoge temperaturen. Zo kan je razendsnel je vlees of gevogelte dichtschroeien. Dankzij de druipringen aan de binnenkant van het deksel wordt het kookvocht regelmatig over de inhoud verdeeld. De braadpannen van BK zijn ook geschikt voor in de oven. Je hoeft dus niet ook nog eens een braadslede aan te schaffen.

Wokgerechten bereid je met de wokpannen van BK

Ben jij fan van de Aziatische keuken? Ook dan biedt BK de juiste wokpannen! De wokpannen van BK zijn geschikt voor meerdere warmtebronnen en hebben een stijlvol design. Of je nu op zoek bent naar een wokpan met een anti-aanbaklaag, een gietijzeren wokpan of een roestvrij stalen wokpan: bij BK vind je het allemaal!

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl