Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Ontdek het merk Blond Amsterdam

Wie kent ze niet: de iconische serviezen van Blond Amsterdam. In de wooncollectie van de Bijenkorf vind je onder andere Blond Amsterdam mokken en gebaksbordjes uit de collecties Delfts Blond en Even Bijkletsen. Heb jij al servies van Blond Amsterdam in je servieskast staan?

Blond Amsterdam

257 artikelen
Filter & sorteer
257 artikelen

Blond Amsterdam bij de Bijenkorf

Wie is er ondertussen niet mee bekend geraakt: de vrolijke, trendy producten van Blond Amsterdam. Waarschijnlijk ken je de serviezen van Blond Amsterdam al, maar het eigentijdse merk biedt nog veel meer moois voor in de keuken en aan tafel. Van Blond Amsterdam glazen & karaffen tot aan Blond Amsterdam tafeltextiel: met deze leuke producten maak jij jouw gedekte tafel compleet!

Servies van Blond Amsterdam: ontdek de nieuwe Blond X Noir collectie

In het online assortiment van de Bijenkorf kun je tevens terecht voor een uitgebreid aanbod aan Blond Amsterdam serviezen. Het vrolijke merk heeft recent een nieuwe serviescollectie uitgebracht, dus je kunt jouw Blond Amsterdam verzameling weer een boost geven! Voor de nieuwe collectie Blond X Noir heeft Blond Amsterdam gekozen om de serviezen te sieren met modieuze zwart-witte dessins. De collectie is qua kleurgebruik dus wellicht even wennen, maar bevat nog steeds de essentie van Blond Amsterdam dankzij de iconische spreuken en illustraties.

Blond Amsterdam: over het merk

Blond is een initiatief van twee Nederlandse vrouwen uit Amsterdam, opgericht in 2001. De producten van Blond Amsterdam zijn speciaal ontworpen om een lach op het gezicht te toveren. Denk maar eens aan de grappige illustraties en teksten met een knipoog die op alle producten staan. Het merk begon met het beschilderen van servies, maar het assortiment is na al die jaren behoorlijk uitgebreid. De kleurrijke en grappige illustraties en teksten zijn echt typerend voor Blond Amsterdam. Inmiddels bestaan er verschillende lijnen, met allemaal hun eigen kleuraccenten en onderwerpen, waardoor er veel gecombineerd en gespaard kan worden! Bij de Bijenkorf vind je een ruim assortiment aan Blond Amsterdam, zowel als Blond Amsterdam sale.

Kan Blond Amsterdam in de vaatwasser?

Blond Amsterdam servies is in principe vaatwasser –, magnetron – en ovenbestendig. Wel is het aan te raden Blond Amsterdam mokken met de hand af te wassen, omdat deze breekbaarder kunnen zijn dan ander Blond Amsterdam servies. Blond Amsterdam borden kunnen echter wel gemakkelijk in de vaatwasser.

Hoeveel ml kan er in een Blond Amsterdam mok?

Hoeveel ml er in een mok van Blond Amsterdam kan, hangt af van de grootte: in de kleinste kopjes past 15 ml, in de grootste mokken past 50 cl. Ben je benieuwd naar de verschillende soorten kopjes en mokken van Blond Amsterdam? Bekijk dan de populaire Delfts Blond-collectie of de Even Bijkletsen-collectie.