Bobbi Brown

Creamy Concealer Kit - concealer & poeder

38,-22,8040%
Bobbi BrownBobbi Brown Creamy Concealer Kit - concealer & poeder322409021000000

KleurAlmond

Almond
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Concealer en poeder in één gemakkelijke reiskit. Bobbi’s Creamy Concealer blendt gemakkelijk om onmiddellijk donkere kringen te bedekken en je ogen te doen stralen. Het poeder zet de concealer vast voor langdurige draagbaarheid. Ideaal als je onmiddellijk een frissere en goed uitgeruste look wilt door de donkere kringen onder je ogen te camoufleren.

De concealer is gemakkelijk aan te brengen en garandeert een onberispelijke dekking dankzij zijn romige textuur, die het resultaat is van huidverzachtende bestanddelen en silica (meteen ook het geheim van het soft-focuseffect). Maar er is meer… De formule is waterproof, en bestand tegen zweet en vocht. En het pressed powder in het compactdoosje zorgt ervoor dat de concealer mooi blijft zitten en niet ophoopt in fijne lijntjes.

Gebruikstips:
- Breng de Creamy Concealer zo dicht mogelijk langs de wimperlijn en op de binnenste ooghoek aan met de Concealer Brush (apart verkrijgbaar). Blend voorzichtig met je vingers
- Voor een langhoudend en onberispelijk resultaat breng je Pressed Powder aan over de concealer met de Eye Blender Brush (apart verkrijgbaar)

Bekijk meer