Reisboeken

Aan reisboeken en reisgidsen kun je eigenlijk nooit genoeg hebben. Om weg te zwijmelen bij de mooiste bestemmingen of om alvast inspiratie op te doen voor je volgende reis. Van stedengidsen tot aan boeken vol hotspots en hotel guides: in onze reiscollectie vind je al je benodigde travel inspiratie.

158 artikelen
Filter & sorteer
158 artikelen
48 van 158 gezien

Aan reisboeken en reisgidsen kun je eigenlijk nooit genoeg hebben. Om weg te zwijmelen bij de mooiste bestemmingen of om alvast inspiratie op te doen voor je volgende reis. Van stedengidsen tot aan boeken vol hotspots en hotel guides: in onze reiscollectie vind je al je benodigde travel inspiratie.

Reisboeken en reisgidsen bij de Bijenkorf

Alles uit je vakantie of reis halen? Dan is een reisgids of reisboek een goed idee. Een reisgids staat barstensvol informatie over de plaats of het land dat je wilt bezoeken. Denk maar aan informatie over accommodaties, cultuur, toeristische highlights en hotspots en de bereikbaarheid. Of wat dacht je van city guides speciaal voor de modefanaat of bierliefhebber? Reisgidsen en reisboeken kunnen je op ideeën brengen voor bijzonder bestemmingen en de leuke dingen die je daar kunt ondernemen. Handig: want vaak zitten er bij reisgidsen of reisboeken ook nog eens kaarten of plattegronden van de desbetreffende bestemming. Wereldreizigers en reisfanaten kunnen hun hart ophalen bij de collectie reisboeken en reisgidsen van de Bijenkorf. Van stadsplattegronden, autokaarten en stedengidsen tot inspirerende reisverhalen en bosatlassen. Wat voor reis je ook gaat maken: een compacte reisgids mag niet in je koffer ontbreken.

Inspiratie opdoen voor je volgende reis

In onze reisboekencollectie vind je een groot en gevarieerd aanbod. Om te beginnen bij de reisboeken van Lonely Planet. Lonely Planet begrijpt de wereld beter dan welke reisexpert dan ook. Al sinds 1973 inspireert Lonely Planet wereldreizigers met uitgebreide, feitelijk juiste en onafhankelijke reisinfo. In de reisgidsen worden niet alleen de populairste, maar ook juist de meest zeldzame bezienswaardigheden tot in de puntjes beschreven. Capitool reisgidsen staan bekend om de adembenemende shots en illustraties die de hoofdlijn vormen in de informatie. Het zijn Nederlandstalige reisgidsen die met de talloze plaatjes en beschrijvingen een compleet beeld van de bestemmingen schetsen. Handig naslagwerk voor gebruik ter plaatse, en compacte achtergrondinformatie. De reisgidsen van National Geographic nemen je mee naar de bekende, maar ook de minder bekende highlights van je reis. De National Geographic reisgidsen zijn uitgerust met kaarten waar alle bezienswaardigheden op staan. De bijzondere fotografie maakt de gidsen tot échte musthaves voor de reisliefhebber.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl