menu

Organizers & agenda's

Houd het leven overzichtelijk met een agenda! Hier vind je een gevarieerd aanbod aan agenda’s en organizers in diverse stijlen. Kies jij voor de elegante eenvoud van Moleskine, valt jouw oog op de sierlijke dessins van Paperblanks of ga je toch voor de robuuste leren agenda’s van Succes?

21 artikelen
  • Agenda's 2018 / 2019
  • Kalenders
Filter & sorteer
  • 21 artikelen
21 van 21 gezien

De 19 hot topics voor 2019 Digital detox

Digital detoxen is al een tijd aan de gang en in 2019 zet deze trend zich voort: offline is het nieuwe online

Houd het leven overzichtelijk met een agenda! Hier vind je een gevarieerd aanbod aan agenda’s en organizers in diverse stijlen. Kies jij voor de elegante eenvoud van Moleskine, valt jouw oog op de sierlijke dessins van Paperblanks of ga je toch voor de robuuste leren agenda’s van Succes?

Organizers & agenda’s bij de Bijenkorf

Ben jij al toe aan een fonkelnieuwe agenda en/of organizer? Je vindt jouw nieuwste aanwinst in ons assortiment agenda’s 2018 / 2019! Hier kun je terecht voor de meest uiteenlopende exemplaren. Of je nu op zoek bent naar een zakelijke agenda of naar een rijkelijk gedecoreerde agenda, in de webshop van de Bijenkorf ben je aan het juiste adres.

Agenda’s van Moleskine en Paperblanks

De Moleskine organizers & agenda’s zijn het toonbeeld van elegante eenvoud. In de collectie tref je exemplaren in diverse kleuren en formaten. Ook kun je kiezen voor agenda’s met een harde of zachte kaft. Moleskine heeft organizers en agenda’s in diverse layouts opgenomen in de collectie, zodat jij exact de indeling naar jouw voorkeur kunt vinden. Ga voor een model met één week of één maand per twee pagina’s, of één week op 1 pagina. De organizers & agenda’s van Paperblanks staan bekend om hun kleurrijk gedecoreerde kaften, vaak met Oosterse invloeden. De agenda’s hebben veelal een harde kaft die een mooie glans over zich heen heeft. In de collectie heb je de keuze uit exemplaren mét of zonder elastiek, die openen op traditionele wijze of een magneetsluiting bevatten. De agenda’s zijn ingedeeld met 7 dagen op 2 pagina’s.

Handige agendavullingen en fijne kalenders

Ben je al voorzien van een handige agenda die je graag wilt navullen? Bekijk dan eens onze agendavullingen. Hier vind je agendavullingen van onder andere Filofax en Brepolis, die op overzichtelijke wijze zijn ingedeeld. En met onze vrolijke kalenders heb je altijd een reminder in zicht die je wijst op belangrijke afspraken en gelegenheden!

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl