Agenda's

Ben je je alvast aan het oriënteren voor een nieuwe agenda? Tussen onze agenda’s 2019 / 2020 vind je ongetwijfeld het juiste exemplaar voor jou! Met welke agenda houd jij jouw afspraken bij?

133 artikelen
Filter & sorteer
133 artikelen
48 van 133 gezien

Ben je je alvast aan het oriënteren voor een nieuwe agenda? Tussen onze agenda’s 2019 / 2020 vind je ongetwijfeld het juiste exemplaar voor jou! Met welke agenda houd jij jouw afspraken bij?

Agenda’s 2019 / 2020 bij de Bijenkorf

Een nieuw jaar, een frisse start, een nieuwe agenda. Beleef jij ook zo veel plezier aan het uitkiezen van een nieuw exemplaar? In dat geval kun je je hart ophalen aan ons uitgebreide assortiment agenda’s voor de aankomende jaren. Of je nu houdt van simplistisch zonder opsmuk, of juist houdt van rijkelijk gedecoreerde kaften, op de Bijenkorf kun je rekenen.

Agenda’s van gerenommeerde merken

Mogen jouw agenda’s wel een mooie decoratie bevatten? Neem in dat geval eens een kijkje bij de betoverende collectie Paperblanks agenda’s 2019 2020. Bij de prachtige dessins op de kaft kun je urenlang wegdromen: zo vind je veel Oosterse patronen met gouden details, surrealistische schouwspelen en romantische bloemenpatronen. Ook bevatten de Paperblanks agenda’s een overzichtelijke indeling van binnen. Natuurlijk mogen de Moleskine agenda’s 2019 2020 niet ontbreken in dit rijtje. Moleskine maakt hoogwaardige kwaliteit agenda’s met een klassieke uitstraling en een overzichtelijke indeling. In de collectie heb je de keuze uit agenda’s in diverse formaten en met een week- of maandindeling.

Kies uit agenda’s met harde of zachte kaft

In ons assortiment heb je de keuze uit agenda’s met een harde of zachte kaft. Waar de één de voorkeur geeft aan een agenda met een harde kaft dankzij de extra versteviging, kan de ander niet zonder agenda met zachte kaft. Agenda’s met zachte kaft zijn veelal geliefd dankzij de luxe en elegante uitstraling. Het assortiment Brepols Agenda’s 2019 2020 biedt een selectie zakelijk en klassiek ogende agenda’s van imitatieleer.