Agenda's 2018 / 2019

Ben je je alvast aan het oriënteren voor een nieuwe agenda? Tussen onze agenda’s 2018 / 2019 vind je ongetwijfeld het juiste exemplaar voor jou! Met welke agenda houd jij jouw afspraken bij?

18 artikelen
Filter & sorteer
18 artikelen
18 van 18 gezien

Ben je je alvast aan het oriënteren voor een nieuwe agenda? Tussen onze agenda’s 2018 / 2019 vind je ongetwijfeld het juiste exemplaar voor jou! Met welke agenda houd jij jouw afspraken bij?

Agenda’s 2018 / 2019 bij de Bijenkorf

Een nieuw jaar, een frisse start, een nieuwe agenda. Beleef jij ook zo veel plezier aan het uitkiezen van een nieuw exemplaar? In dat geval kun je je hart ophalen aan ons uitgebreide assortiment agenda’s voor de aankomende jaren. Of je nu houdt van simplistisch zonder opsmuk, of juist houdt van rijkelijk gedecoreerde kaften, op de Bijenkorf kun je rekenen.

Agenda’s van gerenommeerde merken

Mogen jouw agenda’s wel een mooie decoratie bevatten? Neem in dat geval eens een kijkje bij de betoverende collectie Paperblanks agenda’s 2018 / 2019. Bij de prachtige dessins op de kaft kun je urenlang wegdromen: zo vind je veel Oosterse patronen met gouden details, surrealistische schouwspelen en romantische bloemenpatronen. Ook bevatten de Paperblanks agenda’s een overzichtelijke indeling van binnen. Natuurlijk mogen de Moleskine agenda’s 2018 / 2019 niet ontbreken in dit rijtje. Moleskine maakt hoogwaardige kwaliteit agenda’s met een klassieke uitstraling en een overzichtelijke indeling. In de collectie heb je de keuze uit agenda’s in diverse formaten en met een week- of maandindeling.

Kies uit agenda’s met harde of zachte kaft

In ons assortiment heb je de keuze uit agenda’s met een harde of zachte kaft. Waar de één de voorkeur geeft aan een agenda met een harde kaft dankzij de extra versteviging, kan de ander niet zonder agenda met zachte kaft. Agenda’s met zachte kaft zijn veelal geliefd dankzij de luxe en elegante uitstraling. Het assortiment Brepols Agenda’s 2018 / 2019 biedt een selectie zakelijk en klassiek ogende agenda’s van imitatieleer.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl