Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Bouclème

Veerkrachtige, gehydrateerde en bouncy curls worden werkelijk met Bouclème. Het duurzame en vegan haarverzorgingsmerk is speciaal ontwikkeld voor krullend haar én is 100% Curly Girl approved. Ontdek Bouclème bij de Bijenkorf.

16 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
16 artikelen
16 van 16 gezien

Veerkrachtige, gehydrateerde en bouncy curls worden werkelijk met Bouclème. Het duurzame en vegan haarverzorgingsmerk is speciaal ontwikkeld voor krullend haar én is 100% Curly Girl approved. Ontdek Bouclème bij de Bijenkorf.

Bouclème bij de Bijenkorf

De duurzame en milieuvriendelijke haarverzorging van Bouclème is specifiek geformuleerd voor krullend haar. Uiteraard is ieder product 100% Curly Girl proof! Sulfaten en siliconen zijn dan ook op geen enkele ingrediëntenlijst te vinden. De voedende Bouclème shampoos variëren van hydraterende co-washes tot exemplaren die de hoofdhuid op milde wijze exfoliëren. Met een vocht inbrengende Bouclème conditioner worden je krullen tevens voorzien van gewichtloze hydratatie. De luchtige formules zorgen ervoor dat je natuurlijk krulpatroon gedefinieerd wordt. Door af te sluiten met een minimale hoeveelheid Bouclème olie voorkom je tevens pluis.

Gehydrateerde en gedefinieerde krullen met Bouclème

Als jij gezegend bent met een mooie bos krullen, dan weet je maar al te goed dat de juiste haarverzorging een wereld van verschil maakt. Wellicht volg je de Curly Girl methode en dat betekent dat veel haarverzorgingsmerken bij voorbaat al niet geschikt zijn. Bouclème is daarentegen specifiek gemaakt voor allerlei krulsoorten. Van krultype 2A tot krultype 4C: met de haarverzorging van Bouclème creëer je een effectieve haarverzorgingsroutine die aangepast is op jouw unieke krulpatroon.

Is Bouclème Curly Girl methode proof?

Bouclème is specifiek ontwikkeld voor krullend haar en is 100% Curly Girl approved. Zo bevat een Bouclème shampoo geen sulfaten, maar milde alternatieven die de hoofdhuid net zo effectief reinigen. Afhankelijk van de porositeit van jouw lokken, vind je bij Bouclème producten met proteïne én formules die zich focussen op hydratatie.

Is Bouclème vrij van siliconen en sulfaten?

Alle Bouclème haarverzorging is vrij van siliconen, sulfaten én parabenen. Dit maakt dat de producten van Bouclème zich uitstekend lenen voor de Curly Girl Methode. De formuleringen van Bouclème bestaan voor minimaal 90% uit natuurlijke ingrediënten die het haar voeden, maar niet verzwaren waardoor krullen gedefinieerd worden.