Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Buddha to Buddha

Het sieradenmerk Buddha to Buddha staat onder andere voor kracht en bezinning en uit dat in duidelijk herkenbare designs, gemaakt van premium materialen. Vier een betekenisvolle connectie met de aarde, de mensen om je heen, maar vooral met jezelf.

Buddha to Buddha

233 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
233 artikelen

Buddha to Buddha bij de Bijenkorf

De oprichter van Buddha to Buddha vertrok naar Azië om tijdens mediatieve reis dichter door te betekenis van het leven te komen. Zijn reis gaf hem inzichten en zingeving, waarna hij een zilversmid uit het continent vroeg om een sieraad te maken zodat zijn ervaringen tastbaar werden. Het resultaat was de allereerste Buddha to Buddha armband.

Schitterende sieraden van Buddha to Buddha voor dames, heren en kinderen

Buddha to Buddha wordt gezien als een van de grootste en meest elegante sierradenmerken ter wereld. Alle sierraden worden ontworpen in Amsterdam en met de hand gemaakt in Bali. Een Buddha to Buddha armband wordt geliefd door mannen en vrouwen en is door het signatuur van brede schakels herkenbaar van design. Naast de armbanden kan ook worden gekozen uit een verfijnde Buddha to Buddha ring of een van de schitterende kettingen uit zilver, welke verkrijgbaar zijn in de collectie van sieraden voor heren van Buddha to Buddha. In het assortiment van Buddha to Buddha voor dames en Buddha to Buddha sale zijn ook oorbellen te vinden. Voor de jongste onder ons zijn armbanden en bangles te vinden in het assortiment van Buddha to Buddha voor kinderen.