Buddha to Buddha

Buddha to Buddha werd ruim 20 jaar geleden bekend met haar iconische zilveren armbanden. Het merk staat voor eenvoud en kracht, bezinning en vreugde met duidelijk herkenbare designs, gemaakt van premium materialen. Zonder de oorsprong van hun heritage uit het oog te verliezen, lanceert het merk nieuwe stijlen in leer en beads en een Refined collectie met een verfijnd, elegant ontwerp.

Buddha to Buddha

158 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
Filter & sorteer
  • 158 artikelen
48 van 158 gezien

Buddha to Buddha bij de Bijenkorf

De oprichter van Buddha to Buddha vertrok naar Azië om tijdens mediatieve reis dichter door te betekenis van het leven te komen. Zijn reis gaf hem inzichten en zingeving, waarna hij een zilversmid uit het continent vroeg om een sieraad te maken zodat zijn ervaringen tastbaar werden. Het resultaat was de allereerste Buddha to Buddha armband.

Schitterende sieraden van Buddha to Buddha voor dames, heren en kinderen

Buddha to Buddha wordt gezien als een van de grootste en meest elegante sierradenmerken ter wereld. Alle sierraden worden ontworpen in Amsterdam en met de hand gemaakt in Bali. Een Buddha to Buddha armband wordt geliefd door mannen en vrouwen en is door het signatuur van brede schakels herkenbaar van design. Naast de armbanden kan ook worden gekozen uit een verfijnde Buddha to Buddha ring of een van de schitterende kettingen uit zilver, welke verkrijgbaar zijn in de collectie van sieraden voor heren van Buddha to Buddha. In het assortiment van Buddha to Buddha voor dames zijn ook oorbellen te vinden. Voor de jongste onder ons zijn armbanden en bangles te vinden in het assortiment van Buddha to Buddha voor kinderen.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl