menu

Bugaboo

Bugaboo kennen we natuurlijk allemaal van de kinderwagens en buggies voor hippe urban vaders en moeders. Sinds kort verkoopt het merk ook koffers, trolleys, spinners en laptoptassen waarmee jij gemakkelijk al je bagage met je mee draagt. Met de koffers van Bugaboo wordt reizen een feestje!

1 artikelen
  • Trolleys (2 wielen)
Filter & sorteer
  • 1 artikelen
1 van 1 gezien

Bugaboo kennen we natuurlijk allemaal van de kinderwagens en buggies voor hippe urban vaders en moeders. Sinds kort verkoopt het merk ook koffers, trolleys, spinners en laptoptassen waarmee jij gemakkelijk al je bagage met je mee draagt. Met de koffers van Bugaboo wordt reizen een feestje!

Bugaboo bij de Bijenkorf

Bugaboo staat voor ultieme bewegingsvrijheid. Of je nou een gezin hebt met kleine kinderen of een moderne reiziger bent, die voor de derde keer deze week op zakenreis gaat. Met Bugaboo verplaats jij je moeiteloos van de ene naar de andere bestemming. Wat voor bagage je ook met je mee sjouwt! Bij de Bijenkorf verkopen we Bugaboo trolleys, koffers, spinners en laptoptassen die zorgen voor een lichte en moeiteloze reiservaring.

De Bugaboo Boxer

De Bugaboo Boxer is een revolutionair licht koffersysteem. De geavanceerde click technologie maakt het mogelijk om Bugaboo koffers en tassen binnen enkele seconden aan elkaar te bevestigen en te verwisselen. Niet langer sleep jij je koffer achter je aan als een zak aardappelen. Met het push systeem duw jij je koffer ultra-smooth voor je uit. Het ergonomische ontwerp zorgt er voor dat je armen en rug ontlast worden. Je hebt bijna niet door dat je bagage met je mee draagt.

Hoe werkt het Bugaboo Boxer click systeem?

Je Bugaboo reiservaring begint bij de Chassis. Dit is het onderstel van je koffer met wieltjes. Vervolgens breid je het onderstel uit met een Cabin Case. Deze zijn er in twee verschillende maten. Voor een lange zonvakantie is het grote formaat uitermate geschikt, terwijl het kleine formaat ideaal is voor business trips. Vervolgens kun je nog uitbreiden met een businesstas of laptoptas. Deze klik je gemakkelijk los als je hem bijvoorbeeld mee wilt nemen als handbagage in het vliegtuig. Ook kan de laptoptas apart aan de Chassis bevestigd worden. Simpeler reizen bestaat bijna niet!

De Bugaboo Jannissima

Reizen wordt een elegante ervaring met de Bugaboo Jannissima. Deze schoudertas is de perfecte combinatie van moderne technologie met tijdloze stijl. De Jannissima is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, met of zonder wieltjes. Ga jij een weekendje weg? Dan is de queen size trolley ideaal voor jou. Moet jij enkel een laptop meesjouwen naar kantoor? Dan volstaat de medium trolley of classic handbag. De Jannissima reistas is ook te bevestigen aan je Bugaboo Boxer. De verfijnde sophisticated Jannissima maakt reizen tot een elegante ervaring.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl