Burlington

Burlington sokken zijn vaak te herkennen aan de traditionele geruite print met de overlappende ruit. Niet zo gek dat de roots van Burlington dan ook in Schotland liggen, waar dit populaire argyle patroon vandaan komt. Het merk hecht veel waarde aan een goede kwaliteit en dat is absoluut te merken.
  • Home
  • icon--arrow-micro-rightBurlington
34 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
34 artikelen
34 van 34 gezien

Natuurlijk vind je in de collectie van Burlington de sokken met het iconische ruitdessin. Maar het van oorsprong Schotse merk biedt veel meer! Zo kan je bij Burlington ook terecht voor basic sneakersokken voor zowel heren als dames. Speciaal voor de dames heeft Burlington ook kousenvoutjes in de collectie. Deze kunnen prima in een pump of ballerina gedragen worden. Daarnaast vind je bij Burlington ook fashion forward sokken met applicaties als studs, parels of stras. Of kies jij voor sokken met een gemêleerd dessin? Voor welk paar Burlington damessokken of Burlington herensokken je ook kiest; het merk garandeert altijd sublieme kwaliteit en optimaal comfort aan de voeten.

De Argyle ruit van Burlington

Burlington staat voor een speelse herinterpretatie van traditie. Het traditionele Argyle motief: de overlappende ruit, is diep verankerd in de Britse geschiedenis. Bij de Schotse clans stond de Argyle ruit al sinds de 18de eeuw bekend als symbool voor verbondenheid. Het unieke karakter van deze ruit is tot op heden bewaard gebleven en door Burlington in een modern jasje gestoken.