By Terry

Hyaluronic Pressed Hydra-Powder - mini poeder

19,-15,2020%
By TerryBy Terry Hyaluronic Pressed Hydra-Powder - mini poeder119209122800000
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Maat2,5 gr
Maat2,5 gr
De setting poeder bevat hyaluronzuur en mattificerend het gezicht zonder uit te drogen. De poeder vervaagt onvolkomenheden en heeft een vegan formule.

Kleurloze Hyaluronic Pressed Hydra-Powder doordrenkt met de huidverzorgingsvoordelen van hyaluronzuur, fixeert make-up, matteert de teint en creëert de perfecte make-up finish zonder uit te drogen. Het komt in een handige verpakking met een puff-applicator om onderweg te gebruiken, het creëert onzichtbaar een perfecte afwerking en verbant glans. Gewichtloze zijdeachtige textuur met universele kleurloze tint voor alle huidtypes, huidtinten en leeftijden.

Unieke formule: 
Hyaluronzuur is een verbazingwekkend hydraterend, opvullend ingrediënt dat de hydratatie vasthoudt om de huid glad en stralend te maken. Het is een "vochtmagneet" die tot 1000 keer zijn gewicht in water vasthoudt en daar houdt voor langdurige hydratatie. Micaparels verbeteren de langdurige houdbaarheid van make-up en zorgen voor een zijdezacht gevoel van een tweede huid. Soft-focus-poeders absorberen glans en vervagen onvolkomenheden. 70% van de ingrediënten zijn op minerale basis.

De resultaten: 
Op basis van klinische tests was 100% van de deelnemers het erover eens dat het de huid matteert en de make-up verbetert, terwijl de huid niet uitdroogt. 92% was het ermee eens dat het onvolkomenheden vervaagt. Creëert een onberispelijke afwerking. Zet make-up onzichtbaar vast en verbetert de houdbaarheid van uw make-up. De teint ziet er mat en egaal uit. Onvolkomenheden zijn vermomd. Perfect voor het creëren van een volledig matte finish.

Bekijk meer