Canada Goose

Canada Goose heeft de perfecte bovenkleding voor koude weersomstandigheden, doordat jassen gevuld zijn met veren en dons om je warm te houden. In de jassen van Canada Goose staat vakmanschap en innovatie steeds voorop. Ook in de zomer is er een goed assortiment aan mooie bomberjacks, bodywarmers en wind- en waterdichte parka's.
  • Home
  • arrow-small__rightCanada Goose

Canada Goose

58 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
Filter & sorteer
58 artikelen

Canada Goose bij de Bijenkorf

Canada Goose is een Canadese fabrikant van winterkleding en werd in 1957 opgericht door Sam Tick. Al sinds het begin is het modemerk trouw gebleven aan de eigen roots, want nog steeds worden alle producten ontworpen en gecreëerd in Canada. De vakmanschap daar leidt tot de beste kwaliteit hier, waardoor het niet vreemd is dat een Canada Goose jas al jaren dé favoriet is om de koudste temperaturen in te doorstaan.

Essentials voor de winter van Canada Goose

Door Canada Goose zal je in de winter niet meer uitspreken hoe koud het buiten is. Als je de belangrijkste essentials in huis haalt van het winterkledingmerk, dan ben je namelijk van top tot teen warm aangekleed. Zo vind je een grote hoeveelheid van truien & vesten in de herenmode van Canada Goose, waaronder warme pullovers en gebreide hoodies van wol. Natuurlijk kan je ook voor accessoires terecht bij Canada Goose. Je vindt in de damesmode van Canada Goose warme mutsen, bijpassende sjaals en handschoenen met donsvulling.

Bestand tegen de kou in een Canada Goose winterjas

In Nederland kan het geregeld (extreem) koud zijn, waardoor het belangrijk is om je goed te beschermen. Al vijftig jaar weet Canada Goose dan ook exact welke materialen gebruikt dienen te worden voor warmte en de meest ideale protectie tegen extreme weeromstandigheden. In de collectie Canada Goose jassen voor heren en dames zijn onder andere bodywarmers, gewatteerde jassen en de signatuur parka’s met donsvulling verkrijgbaar in tal van soorten en maten. Vind jouw favoriete Canada Goose jas in het assortiment van de Bijenkorf, of in de Canada Goose Sale.