Canada Goose

Canada Goose heeft de perfecte bovenkleding voor koude weersomstandigheden, doordat jassen gevuld zijn met veren en dons om je warm te houden. Ook in de zomer is er een goed assortiment aan mooie bomberjacks, bodywarmers en wind- en waterdichte parka's.

Canada Goose

83 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
  • 83 artikelen
48 van 83 gezien

Canada Goose bij de Bijenkorf

Canada Goose is een Canadese fabrikant van winterkleding en werd in 1957 opgericht door Sam Tick. Al sinds het begin is het modemerk trouw gebleven aan de eigen roots, want nog steeds worden alle producten ontworpen en gecreëerd in Canada. De vakmanschap daar leidt tot de beste kwaliteit hier, waardoor het niet vreemd is dat een Canada Goose jas al jaren dé favoriet is om de koudste temperaturen in te doorstaan.

Essentials voor de winter van Canada Goose

Door Canada Goose zal je in de winter niet meer uitspreken hoe koud het buiten is. Als je de belangrijkste essentials in huis haalt van het winterkledingmerk, dan ben je namelijk van top tot teen warm aangekleed. Zo vind je een grote hoeveelheid van truien & vesten in de herenmode van Canada Goose, waaronder warme pullovers en gebreide hoodies van wol. Natuurlijk kan je ook voor accessoires terecht bij Canada Goose. Je vindt in de damesmode van Canada Goose warme mutsen, bijpassende sjaals en handschoenen met donsvulling.

Bestand tegen de kou in een Canada Goose winterjas

In Nederland kan het geregeld (extreem) koud zijn, waardoor het belangrijk is om je goed te beschermen. Al vijftig jaar weet Canada Goose dan ook exact welke materialen gebruikt dienen te worden voor warmte en de meest ideale protectie tegen extreme weeromstandigheden. In de collectie Canada Goose jassen voor heren en dames zijn onder andere bodywarmers, gewatteerde jassen en de signatuur parka’s met donsvulling verkrijgbaar in tal van soorten en maten.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl