Wiegdeken in kasjmierblend 140 x 100 cm

810,-2022-12-02T09:02:59.748Z810
CartierCartier Wiegdeken in kasjmierblend 140 x 100 cm273201010200000

KleurLichtblauw

Maat1 maat
Dit artikel zal direct vanuit de Bijenkorf Amsterdam bij je worden bezorgd. Lees meer over bezorgen en retourneren.

Vanaf het begin van de 20e eeuw verschenen dieren in de geschiedenis van Cartier in de vorm van kleine stenen sculpturen, als decoratieve objecten ontworpen door Louis Cartier. De geschiedenis van het Maison is gevuld met allerlei dieren, als een ware zoölogische collectie.

Zo ontstond er een kleurrijke menagerie die de inspiratie vormt voor een collectie speciaal ontworpen voor baby’s en kinderen. Deze collectie bevat onder andere eierdopjes, lepels, bekers, zilveren fotolijsten en dekens van kasjmier. Gedecoreerd met vlinders, konijnen, een panda, vos of muis en met een motief van Maison Cartier’s logo.

Meer over dit merk 
Opgericht in 1847 in Parijs door Louis François Cartier, is Cartier één van 's werelds grootste en meest toonaangevende luxury Maisons. La Maison Cartier is bekend om haar unieke, prestigieuze creaties waarvan vele tot legenden zijn geworden en is hofjuwelier van 19 koningshuizen. In 1900 verklaarde de toenmalige Prince of Wales en latere koning van het Verenigd Koninkrijk, Edward VII: “Cartier, jeweller of Kings, King of Jewellers!” 


In de voor Cartier kenmerkende ambiance die stijl en gastvrijheid uitstraalt zal in de nieuwe Cartier boutique een groot assortiment te vinden zijn van de iconische juwelen collecties zoals Trinity, Love en Amulette. Daarnaast is er ook een uitgebreid aanbod van de bekende horlogelijnen waaronder Tank, Santos, Ballon Bleu en Drive de Cartier. Tevens kan men hier ook terecht voor een diversiteit aan creaties met diamant.

Cartier810,-

Wiegdeken in kasjmierblend 140 x 100 cm