Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Cartier Ballon Bleu de Cartier

Een extravert horloge dat buiten de doos van klassieke uurwerken stapt en een assertieve grafische signatuur omarmt: een vierkant in een cirkel

Horloges

Naast verfijnde sieraden met elk een uniek verhaal, staat Cartier eveneens bekend om haar tijdloze horloges. Ontdek de modellen zoals de iconische Santos, Tank en Ballon Bleu. Verkrijgbaar in de Cartier boutique in de Bijenkorf Amsterdam.

Ringen
& armbanden

Finesse is waar Cartier voor staat: dit vind je terug in de prachtige en verfijnde armbanden en ringen. Verkrijgbaar in de Cartier boutique in de Bijenkorf Amsterdam.

Home & schrijfwaren

Vier de mooie dingen in het leven met deze bijzondere collectie van Cartier, voor jezelf of iemand waarvan je houdt. Om te inspireren, te steunen, te verrassen, dankjewel te zeggen, een bijzondere gebeurtenis te vieren of gewoon omdat je het verdient.

Geuren
& accessoires

Ontdek de collectie luxe geuren en accessoires van Cartier die je verfijnde look compleet maken. Verkrijgbaar in de Cartier boutique in de Bijenkorf Amsterdam.

Cartier Volledige collectie

Nu online verkrijgbaar bij de Bijenkorf: ontdek de volledige Cartier collectie vol gewaagde vormen en unieke ontwerpen

Cartier services

Naast prachtige sieraden bieden we ook verschillende services aan, zoals het laten personaliseren van jouw horloge of sieraad. Zo wordt jouw aankoop nóg specialer.