Cartier nu verkrijgbaar via deBijenkorf.nl

24 October 2017

Koop Cartier nu ook online

Cartier verkoopt haar artikelen nu ook op deBijenkorf.nl.

Vanaf 24 oktober verkoopt deBijenkorf.nl het prestigieuze merk Cartier. Hiermee is de Bijenkorf de eerste multibrand retailer in Nederland die Cartier online verkoopt.

Een jaar na de opening van de Cartier Boutique in de Bijenkorf Amsterdam vindt de uitrol naar de webshop plaats. Het online assortiment van Cartier bestaat uit sieraden, horloges en accessoires. Iconische producten uit de Love collectie en de Juste un Clou collectie zijn onder andere te verkrijgen. Deze uitbreiding van het online assortiment past geheel binnen de omnichannel strategie van de Bijenkorf.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl