Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Cartier Services

PRODUCT INSTRUCTIES

Neem de product instructies door om je Cartier creatie op de juiste manier te bevestigen. In de instructies vind je informatie over het omdoen en afdoen van je Cartier creatie.

Trinity de Cartier Ring+

Juste Un Clou Bracelet+

Love Bracelet+

Juste Un Clou Bracelet Small Model+

Maatadvies

Ter ondersteuning van het kiezen van de juiste maat, kun je onderstaande bestanden uitprinten om de juiste maat van je Cartier creatie te bepalen.

Wij adviseren je, zodra je één van onderstaande pagina’s hebt geprint, met een liniaal te meten of de verhoudingen bovenin de pagina juist zijn. Het weergegeven voorbeeld moet precies 2 centimeter zijn.

Maatadvies ringen+

Maatadvies armbanden+

Graveren

Personaliseer je creatie! Wij nodigen je uit in de Cartier Boutique in de Bijenkorf Amsterdam om je artikel na aankoop te graveren. Bekijk goed of je creatie in aanmerking komt voor gravure.

Verstelservice

Als je na aankoop je horloge wil verstellen, nodigen we je graag uit in de Cartier Boutique in de Bijenkorf Amsterdam.

Cartier Care

Ontvang fabrieksgarantie gedurende 24 maanden vanaf de aankoopdatum met de Internationale Cartier garantie. Ontvang daarnaast nog eens een verlengde garantie tot 8 jaar door uw Cartier creatie te registreren bij Cartier Care. Hiermee profiteert u van exclusieve voordelen en services om uw horloge te onderhouden. Registratie is mogelijk na aankoop van uw Cartier horloge, door de QR code te scannen op het garantie certificaat of door het serienummer in te voeren via de link die te vinden is in de brochure dat u bij het Cartier horloge ontvangt.

Retourvoorwaarden

Creaties van Cartier die gekocht zijn via de webshop van de Bijenkorf kunnen enkel geretourneerd of geruild worden in overeenstemming met de volgende Cartier retourvoorwaarden:

  • Je aankoop kan uitsluitend worden geretourneerd in de originele verpakking inclusief alle ontvangen documenten, waaronder het Cartier echtheidscertificaat, de pakbon en in aanwezigheid van de rode security tag. Indien de Cartier creatie gebruikssporen vertoont of persoonlijk gegraveerd is, zal de retour niet geaccepteerd worden.
  • Armbanden of horloges die zijn versteld, moeten worden geretourneerd met exact hetzelfde aantal schakels die in de originele verpakking aanwezig waren.

Je kunt je aankoop op twee manieren retourneren:

  • Je kunt je online aankoop binnen 30 dagen na ontvangst terugbrengen bij de Cartier Boutique in de Bijenkorf Amsterdam (let op: het is niet mogelijk om je Cartier creatie bij een ander Bijenkorf filiaal te retourneren of ruilen). Je kunt je creatie ruilen of het aankoopbedrag terugkrijgen op de manier waarop je betaald hebt.
  • Je kunt de creatie binnen 30 dagen na ontvangst gratis terugsturen via een DHL Express Servicepunt in een nieuwe en ongebruikte staat, met alle beschermende materialen op zijn plaats en labels en stickers bevestigd. Gebruik hiervoor het bijgevoegde retourlabel dat in de doos zit.

Let op: online bestellingen met artikelen boven 30.000,- worden niet per post verstuurd, maar dienen opgehaald te worden in de Cartier Boutique in de Bijenkorf Amsterdam. Deze kunnen ook niet per post geretourneerd worden, maar zullen in de Cartier Boutique in Bijenkorf Amsterdam geretourneerd moeten worden. Retourneren in een ander Bijenkorf filiaal is helaas niet mogelijk.

De Bijenkorf Amsterdam Warmoesstraat 178 1012 JS Amsterdam