menu

Cartier Services

Retourvoorwaarden

Creaties van Cartier die gekocht zijn via de webshop van de Bijenkorf kunnen enkel geretourneerd of geruild worden in overeenstemming met de volgende Cartier retourvoorwaarden:

  • Je aankoop kan uitsluitend worden geretourneerd in de originele verpakking inclusief alle ontvangen documenten, waaronder het Cartier echtheidscertificaat, de pakbon en in aanwezigheid van de rode security tag. Indien de Cartier creatie gebruikssporen vertoont of persoonlijk gegraveerd is, zal de retour niet geaccepteerd worden.
  • Armbanden of horloges die zijn versteld, moeten worden geretourneerd met exact hetzelfde aantal schakels die in de originele verpakking aanwezig waren.

Je kunt je aankoop op twee manieren retourneren:

  • Je kunt je -aankoop binnen 21 dagen na ontvangst terugbrengen naar de Klantenservice van de Bijenkorf Amsterdam op de 5e etage. (Let op: het is niet mogelijk om je Cartier creatie bij een andere Bijenkorf te retourneren of ruilen). Je kunt je creatie ruilen of het aankoopbedrag terugkrijgen op de manier waarop je betaald hebt.
  • Je kunt de creatie zelf gratis terugsturen met PostNL in een nieuwe en ongebruikte staat, met alle beschermende materialen op zijn plaats en labels en stickers bevestigd. Gebruik hiervoor het verzendlabel dat in de doos zit. Je kunt het pakket terugsturen naar:

De Bijenkorf Amsterdam
Warmoesstraat 178
1012 JS Amsterdam

Let op: Let op: bestellingen die je hebt opgehaald in de Cartier Boutique kunnen alleen in de Bijenkorf Amsterdam bij de Klantenservice op de 5e etage worden geretourneerd.

Maatadvies

Ter ondersteuning van het kiezen van de juiste maat, kun je onderstaande bestanden uitprinten om de juiste maat van je Cartier creatie te bepalen.

Wij adviseren je, zodra je één van onderstaande pagina’s hebt geprint, met een liniaal te meten of de verhoudingen bovenin de pagina juist zijn. Het weergegeven voorbeeld moet precies 2 centimeter zijn.

Maatadvies ringen

Maatadvies armbanden

Graveren

Personaliseer je creatie! Wij nodigen je uit in de Cartier Boutique in de Bijenkorf Amsterdam om je artikel na aankoop te graveren. Bekijk goed of je creatie in aanmerking komt voor gravure.

Verstelservice

Als je na aankoop je horloge wil verstellen, nodigen we je graag uit in de Cartier Boutique in de Bijenkorf Amsterdam.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl