Cartier Services

PRODUCT INSTRUCTIES

Neem de product instructies door om je Cartier creatie op de juiste manier te bevestigen. In de instructies vind je informatie over het omdoen en afdoen van je Cartier creatie.

Trinity de Cartier Ring+

Juste Un Clou Bracelet+

Love Bracelet+

Juste Un Clou Bracelet Small Model+

Maatadvies

Ter ondersteuning van het kiezen van de juiste maat, kun je onderstaande bestanden uitprinten om de juiste maat van je Cartier creatie te bepalen.

Wij adviseren je, zodra je één van onderstaande pagina’s hebt geprint, met een liniaal te meten of de verhoudingen bovenin de pagina juist zijn. Het weergegeven voorbeeld moet precies 2 centimeter zijn.

Maatadvies ringen+

Maatadvies armbanden+

Graveren

Personaliseer je creatie! Wij nodigen je uit in de Cartier Boutique in de Bijenkorf Amsterdam om je artikel na aankoop te graveren. Bekijk goed of je creatie in aanmerking komt voor gravure.

Verstelservice

Als je na aankoop je horloge wil verstellen, nodigen we je graag uit in de Cartier Boutique in de Bijenkorf Amsterdam.

Cartier Care

Ontvang fabrieksgarantie gedurende 24 maanden vanaf de aankoopdatum met de Internationale Cartier garantie. Ontvang daarnaast nog eens een verlengde garantie tot 8 jaar door uw Cartier creatie te registreren bij Cartier Care. Hiermee profiteert u van exclusieve voordelen en services om uw horloge te onderhouden. Registratie is mogelijk na aankoop van uw Cartier horloge, door de QR code te scannen op het garantie certificaat of door het serienummer in te voeren via de link die te vinden is in de brochure dat u bij het Cartier horloge ontvangt.

Retourvoorwaarden

Creaties van Cartier die gekocht zijn via de webshop van de Bijenkorf kunnen enkel geretourneerd of geruild worden in overeenstemming met de volgende Cartier retourvoorwaarden:

  • Je aankoop kan uitsluitend worden geretourneerd in de originele verpakking inclusief alle ontvangen documenten, waaronder het Cartier echtheidscertificaat, de pakbon en in aanwezigheid van de rode security tag. Indien de Cartier creatie gebruikssporen vertoont of persoonlijk gegraveerd is, zal de retour niet geaccepteerd worden.

  • Armbanden of horloges die zijn versteld, moeten worden geretourneerd met exact hetzelfde aantal schakels die in de originele verpakking aanwezig waren.

Vanwege de sluiting van de winkels gedurende de lockdown kun je je aankoop alleen retourneren per post:

  • Je kunt de creatie binnen 30 dagen na ontvangst gratis terugsturen met PostNL in een nieuwe en ongebruikte staat, met alle beschermende materialen op zijn plaats en labels en stickers bevestigd. Gebruik hiervoor het verzendlabel dat in de doos zit.

De Bijenkorf Amsterdam
Warmoesstraat 178
1012 JS Amsterdam