Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Casio

Casio is een van de eerste merken die met quartz uurwerken op de markt kwam. Toch staan ze meer bekend om hun befaamde rekenmachine horloge. Met mooie smartwatches en vele klassieke horloges is Casio een van de grootste horlogeproducenten ter wereld.

Casio

40 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
40 artikelen
40 van 40 gezien

Casio bij de Bijenkorf

De horloges van Casio zijn iconisch. Al jarenlang zijn deze horloges razend populair onder veel verschillende mensen. Iedereen houdt van Casio horloges. Het aanbod Casio horloges is enorm bij de Bijenkorf. Er is voor ieder een geschikt horloge van het Japanse merk. De horloges hebben een vintage uitstraling door de tijdloze designs die het merk ontwerpt. Wie zoekt naar een betaalbaar horloge, zoekt naar een horloge van Casio.

Tijdloze digitale horloges

Veel horloges uit de Casio collectie zijn digitale horloges. Deze horloges zijn vaak voorzien van allerlei handige functies zoals een alarm of kalender. Vaak zijn de horloges van Casio ook waterafstotend. Het is eigenlijk het ideale horloge voor de drukke man. Ontdek alle horloges van Casio bij de Bijenkorf en verras jezelf met een kwalitatief horloge.