Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Castelijn & Beerens

Castelijn & Beerens staat bekend om zijn verfijnde leerproducten van hoge kwaliteit. Van eenvoudige portemonnees en praktische laptoptassen tot designvolle rugzakken en paspoorthouders.

Castelijn & Beerens

43 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
43 artikelen
43 van 43 gezien

Castelijn & Beerens bij de Bijenkorf

De collectie van Castelijn & Beerens bestaat uit tassen en portemonnees vervaardigd van hoogwaardig rundleer. Het Nederlandse tassenmerken selecteert de leerproducten met precisie: de juiste glans, kleur en het gevoel is van essentieel belang. Ook de details, waaronder drukknopen en gespen, zijn vervaardigd van hoge kwaliteit, zodat de tassen er mooi uit blijven zien. Alle materialen die worden gebruikt voor de collectie, zijn nauwkeurig geselecteerd op de kwaliteit en duurzaamheid. Daarom weet je zeker dat je met Castelijn & Beerens over een kwaliteitsexemplaar beschikt.

Hoogwaardige tassen en portemonnees van Castelijn & Beerens

Al ga je op reis of naar je werk, de tassen en portemonnees van Castelijn & Beerens zijn voor iedere gelegenheid geschikt. In het uitgebreide aanbod kun je terecht voor zowel een herencollectie van Castelijn & Beerens als een damescollectie van Castelijn & Beerens. Van pasjeshouders en portemonnees, tot laptoptassen en rugzakken: in het uitgebreide aanbod van Castelijn & Beerens vind je het exemplaar waar je naar opzoek bent.